Vi stiller opp for Jentene på Kyststien

Gatefolket stiller med fem frivillige medarbeidere under Jentene på Kyststien i Stavern lørdag 7.august. Årets arrangement er noe neddimensjonert, men totalt 500 jenter og kvinner i ulik alder deltar i år, og vi i Gatefolket vil gjerne støtte opp om dette flotte sosiale treffet.

Bildet: Tore Bjørnstad stiller med godt humør, kaffe og vafler fra Gatefolkets salgsvogn også i år. Han har med seg fire andre frivillige fra Gatefolket i år, som alle håper på en fin opplevelse på Anvik gård utenfor Stavern.

Arrangørene av Jentene på Kyststien,
Sigmund og Kristin Anvik som driver Anvik Gård AS har i mange år støttet gatebarnprosjektet vårt i Etiopia, og de har også vært på besøk og møtt sine mange fadderbarn og de ulike delene av prosjektet. Derfor er det hyggelig at samarbeidet kan fortsette også gjennom de tøffe tidene vi opplever, og som våre partnere i Etiopia også er sterkt preget av, sier styreleder Odd Borgestrand.

En flott tur langs kyststien fra Stavern til Anvik gård, totalt 11 kilometer.

Turen går de ca 11 kilometerne
fra Stavern til Anvik Gård. Kyststien er godt merket med blått hele veien og det er mulig for de aller fleste å delta. På Anvik Gård blir det som vanlig rekebuffet tilrettelagt etter myndighetenes anbefaling for å unngå smitte. -Kanskje legger vi opp til en konkurranse underveis slik vi gjorde de første par årene. Kanskje dukker det opp andre gode ideer om hvordan gjør dette arrangementet til en herlig opplevelse,- det er vel det vi alle lengter etter nå, spør Kristin Anvik, som gleder seg stort til å treffe igjen nye og «gamle» deltakere.Det blir ikke det store, flotte 15 årsjubileet i år heller, det satser vi på å kunne invitere til i 2022.  For oss er det viktig å gjennom føre arrangementet selv i mindre skala i år. Det blir veldig krevende om vi må hoppe over enda ett år. Vi vet at dere er mange som støtter oss i dette, sier hun, og omtaler samarbeidet vårt på denne måten:

Kaffe, vafler og andre fine saker
kan du kjøpe av de hyggelige frivillige fra organisasjonen «Gatefolket». Du kan ikke la være å legge merke til dem,- og du disse inntektene går rett til noen av de fattigste barna i Addis Abeba. Vil du lese mer om dem se her. GATEFOLKET  Vi takker KAFFEMANN som stiller med turbo-kaffe-maskiner og folk,- til støtte for prosjektene!

I tillegg til salg av kaffe,
vafler og mineralvann har vi også en del fine kaffekopper for folk i farta, og vi vil også dele ut flyers med invitasjon til å kjøpe lodd i Gatefolkets høstlotteri. Selvsagt vil det være mulig å tegne seg som fadder også. For bare 1500 kroner året kan du gjøre et gatebarn til skolebarn. Dette kan du lese mer om her:

Da sees vi på Anvik gård, og stikk gjerne innom standen vår. Vi har i tillegg med oss salgsvogna vår, og vi rusler rundt på plassen med vårt sortiment. Vi gleder oss!