Gaver

Bli fadder/givertjeneste

Kontakt oss: fadder@gatefolket.no

SpareBank 1 Østfold Akershus

Kontonr: 1080 21 24 444

Vipps

16422 Gatefolket Norge

Gatebarn-arbeidet i Addis Abeba er helt avhengig av frivillige gaver. Alt arbeid i Norge skjer på dugnad. Vi har ingen lønnsutgifter, og våre administrative kostnader utgjør omlag fem prosent av vårt årlige budsjett.

Vi takker hjertelig for alle gaver til prosjektet.
Konto for gaver til arbeidet er 1080 21 24 444
Gatefolket, Kirkeveien 71A, 1344 Haslum

Nå kan du VIPPSE
I en tid der stadig flere benytter elektroniske betalingstjenester har også vi i Gatefolket en VIPPS-konto. Ved å benytte denne appen på din mobil kan du enkelt overføre ønsket beløp til Gatefolket. Søk opp Gatefolket som mottaker eller skriv inn vårt VIPPS-nummer 16422, så blir din gave overført raskt og effektivt.  Du bestemmer selv beløpet.

Bli fadder

Vil du være med som fadder kan du sende noen ord til fadder@gatefolket.no
Vår fadderansvarlig Gunnar Alvin,

vil gi deg den informasjonen du trenger. Du kan også sende et vanlig brev til oss: Gatefolket, Kirkeveien 71A, 1344 Haslum. For 1.500 kroner året kan barn fra fattige hjem få undervisning, skoleuniform, skolemateriell og et måltid mat om dagen.  Vi sender ut faktura èn gang i året om ikke annet er avtalt.

INNTEKTSFRADRAG FOR GAVER 

Du kan få inntektsfradrag (tidl. kalt skattefradrag) etter gjeldende regler for gaver mellom kr. 500,- og 25.000,- til frivillige organisasjoner.
For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret.

Ta gjerne kontakt på post@gatefolket.no eller kontakt vår kasserer Arne Brokhaug på tlf 906 91715 for å oppgi dette.
Vi tar vare på opplysningene på en trygg måte, så du trenger bare oppgi det en gang.

Det forutsettes at samlet gavebeløp er 500 kroner eller høyere, og dette gjelder kun for norske givere. Det gjelder også for hver ektefelle, det vil si at for ektepar er det dobbelt.
Da kommer fradraget inn som egen post i selvangivelsen. Har du gitt oss dette en gang, tar vi vare på dette til neste års innberetning.

Givere og faddere som ønsker inntektsfradrag må be om dette senest innen 31. desember for gjeldende inntektsår.   

I tillegg vil vi gjerne også ha epostadressen. Disse opplysningene kan sendes til post@gatefolket.no eller til Gatefolket, Kirkeveien 71A, 1344 Haslum