Vevguttenes sjal til jul?

30 vevgutter arbeider jevnt og trutt i vevstua inne på tomta ved hovedkontoret til WSC/HCE, sentralt i Addis Abeba. Nå kan du sikre deg et sjal til jul. Her gjelder først til mølla.

 

Nå er det også etablert et eget selskap, Hidota, med egen butikk for salg av alt som blir vevet.  På det lokale stammespråket Gamo Gofa betyr dette ordet «Håp». Vevguttene håper på god omsetning og en god start på selvstendig næringsvirksomhet som vevere.

Gatefolket i Norge selger nå flotte sjal, der hele salgssummen blir fordelt mellom vevguttene og gatebarnprosjektet.40 prosent går til vevguttene og 60 prosent går til prosjektet.

Sjalene er i størrelse 190 x 60 cm. Minimumspris er kr 100,-, pluss porto ved forsendelse. Dette er flotte sjal som egner seg godt til julepresanger. Vi garanterer at alle sjalene er håndlaget av ”våre” vevgutter. Dette er tidligere slavearbeidere som arbeidet under helt umenneskelige forhold.

Dette er flotte julepresanger som vi med glede sender rundt til alle dere som gjerne vil gi en spesiell gave fra vevguttene våre i Addis Abeba. Send oss en epost til post@gatefolket.no med din bestilling. Husk å angi fargealternativ, sammen med ditt navn og adresse.

Se også  www.hidota.org