Gateposten er på vei igjen

Julenummeret av Gateposten er ferdig trykket og på vei ut til alle våre støttespillere rundt om i landet.

 

I denne utgaven deler vi både glede og bekymring i arbeidet. Arbeidet har siden starten i 1997 vokst langt mer enn noen av oss kunne drømme om. Det medfører utfordringer som både våre ledere i Etiopia og vi som partnere tar på alvor.

 

Visjon og utfordringer

Det aller viktigste for oss er å holde fast ved visjonen om å hjelpe barn og unge til et verdig liv.  Vi har gjennom Hope for Children og Win Souls for God hjulpet tusenvis av mennesker som bokstavelig talt levde i mørke. De har fått hjelp til å realisere sine håp og drømmer.  Vi møter medmennesker som forteller om forandringen i sitt liv. Vi ser at det nytter.

Gateposten formidler det siste som har skjedd i vårt prosjekt, og gir også et innblikk i de utfordringer vi møter i forbindelse med sluttføringen av vår nye skole i bydelen Entoto.
Vi takker alle dere som er faddere til et barnehage- eller skolebarn.  Gjennom dette engasjementet er dere med å forhindre at barn blir gatebarn. Fra nyttår har vi påtatt oss ansvar for 384 barn. Fadderordningen er så konkret og en tusenlapp betyr så uendelig mye. Derfor har styret i Gatefolket valgt å prioritere barnehage, skole og helse.

Vi har nå en anstrengt økonomi, og håper på en god gave fra mange av dere. Alt arbeid her i Norge utføres på dugnad, og vi står som garantister for at midlene som kommer inn også når helt ut til de som trenger vår hjelp. Ønsker du å bidra med en gave kan du benytte gironummeret 1080 21 24 444

Last ned Gateposten her:GATEPOSTEN jul 2013 nett