Skoleplass som julegave til et barn

1153 barn fra de aller fattigste familiene i Addis Abeba har nå plass i barnehager og skoler gjennom fadderordningen i regi av våre to samarbeidende organisasjoner, Hope for Children og Win Souls for God.

Norske faddere er tungt inne i denne delen av gatebarnprosjektet, og sørger for at 352 barn blir støttet fra Norge.

-Fra 1.januar har vi sagt ja til å øke vårt ansvar med ytterligere 30 barn. Drøyt 80 barn står nemlig uten fadder i programmet vårt, og vi tror norske faddere ser hvor meningsfylt det er å hjelpe et barn til skolegang, sier fadderansvarlig i Gatefolket, Johanne Walle.

 

Mange skoler og barnehager har omvendt julekalender. Vi håper denne tanken også kan gjøre seg gjeldende i en del norske hjem nå i desember. Kan du tenke deg en bedre julegave enn å gi et barn både utdanning og helsetilsyn? Send oss en epost eller en SMS med navn og adresse så får du et personlig fadderbarn. Det koster kun 500 kroner å bli med i fadderordningen resten av inneværende skoleår. Du får da en fadderplakat med bilde og informasjon om ditt barn. I juni 2014 sender vi ut ny giro for skoleåret 2014/2015. Prisen for et skoleår er nå 1000,- kroner, men det kan bli en justering på 10% for neste år på grunn av inflasjonen i Etiopia.

Det er også mulig å dele årsbeløpet i fast månedlig overføring.

Kontakt oss så snart som mulig så får du et fadderbarn til jul.

Epost: post@gatefolket.no SMS: 906 20 028. Husk navn og adresse.