Velkommen til Gatefolkets årsmøte mandag 11. mars

Mandag 11. mars kl. 18.00 er alle Gatefolkets faddere, sponsorer og givere hjertelig velkommen til årsmøte i foreningen. Stedet er Kilentunet på Fornebu, og adressen er  Kilenveien 55,1366 Lysaker.

Bildet: Deler av styret i Gatefolket deltok på foreningens gruppereise til Etiopia i januar. Her samlet på Yod Abyssinia, en av de kulturelle restaurantene i Addis Abeba. Fra venstre Sidsel Bjørnstad, Mariann Mydland, Arne Brokhaug (stående) Gunnar Alvin og Odd Borgestrand.

I tillegg til ordinære årsmøtesaker blir det orientering om veien videre, planlagte turer både for sponsor-bedrifter og en dugnadstur der vi har søkt etter rørleggere, murere og handymen for å oppgradere sanitæranleggene ved våre skoler i Addis Abeba.

Direkte fra Addis Abeba
Vi håper også at teknikken står oss bi slik at vi kan få en direkterapport fra Etiopia. Leder i Bright Star/WSG, Gizachew Ayka, vil delta med ord for kvelden og oppdatering av den aktuelle situasjonen i Etiopia.  Det vil også bli vist noen bilder fra gruppereisen som Gatefolket gjennomførte i januar i år.
Årsmøtet starter med god kveldsmat, før vi tar fatt på årsmøtesakene og samtale om arbeidet.
Vi håper mange har anledning til å delta på årsmøtet, for å bli både informert og inspirert.

Norgesbesøk og arrangementer
Vi kan også informere om at vi får besøk av flere ledere fra Etiopia i perioden 15.-19. april. Endelig program for dette besøket er ikke bestemt, men vi håper å møte mange av våre støttespillere på ulike arrangementer disse dagene.
Representanter fra Gatefolket vil også i år delta under Jentene på Kyststien i Stavern lørdag 1. juni og under Skjærgårdssang i Langesund 9.-11. august. Har du anledning til å delta på stand på ett eller begge disse arrangementene ber vi deg ta kontakt på post@gatefolket.no.
Gatefolket ønsker også å bidra til sommeråpen butikk på Fornebu Gjenbruk i sommer. Aktuell uke er fra 24.-29. juni. Er dette noe du kan tenke deg å være med på, så benytt også samme adresse: post@gatefolket.no

Ønsker du å lese Gatefolkets årsmelding for 2023 så kan du laste den ned her:
Årsmelding for Gatefolket 2023