Takk for julegavene

I forbindelse med utsendelse av Gateposten og nyhetsbrevet vårt i desember mottok Gatefolket mange gode gaver som totalt utgjorde 289.000 kroner.

Det takker vi hjertelig for, og med disse gavene nådde vi også budsjett for 2019 på 1,6 millioner kroner. Langt flere enn tidligere benytter seg nå også av muligheten til skattefradrag. Både privatpersoner og bedrifter som gir gaver til Gatefolket har rett på skattefradrag for sine gaver på inntil 50. 000 kroner for inntektsåret 2019. Skattesatsen for 2019 er endret fra 23% til 22%. Det forutsettes at samlet gavebeløp er 500 kroner eller høyere, og dette gjelder kun for norske givere. Det gjelder også for hver ektefelle, det vil si at for ektepar er det dobbelt. Det er en forutsetning for skattefradrag at du har gitt oss personnummer, slik at vi kan sende oppgaven over innbetalt årsbeløp til likningsmyndighetene (alle 11 siffer).
Da kommer fradraget automatisk inn som egen post i din selvangivelse. Har du gitt oss dette en gang, tar vi vare på dette til neste års innberetning. Givere og faddere som ønsker skattefradrag må sende oss sitt navn, fødsels- og personnummer (11 siffer) og postadresse til post@gatefolket.no