Jubileumskonsert for Curt og Roland utsolgt

(Oppdatert 25.01.20) Den store jubileumskonserten med sanger av sangevangelistene Curt & Roland i Sarpsborg scene 9.mai kl. 18.00 nå helt utsolgt. Det er samtidig bestemt at det kun blir denne ene konserten.

Konsertene arrangeres samme dag som Roland Lundgren feirer sin 75 års dag.

Samme uke er det dessuten 55 år siden Curt & Roland startet opp sin karriere, og samme uke fyller Curt Petersen sin sønn, Niclas, 50 år. Curt gikk bort i 2009 etter 10 år med kreft.

Gjesteartister-Vi gleder oss over at Trygve Skaug har sagt ja til å bli med som gjesteartist. Det blir også gjesteartister fra Sverige, nemlig Hanna & Alexandra, og dette vil garantert bli en flott kveld for alle som har anledning til å komme til Sarpsborg 9.mai, sier Kristiansen.

Quality Hotell og Badeland i Sarpsborg har spesialtilbud helgen 8.-10.mai 2020. Ta kontakt og oppgi «Curt & Roland». På hotellet bor hele familien til Curt & Roland, forteller Kristiansen.

Ildsjeler
Kristiansen er en av ildsjelene bak mannfolk-klubben «Bålgjengen». I Bålgjengen er det et femtitalls mannfolk fra Sarpsborg-distriktet med ulik bakgrunn som samles rundt bålet med jevne mellomrom.  Her er også styremedlem i Gatefolket, Tore Bjørnstad, aktivt med. Det var den samme gjengen som støttet opp om jubileumskonsertene for Arnold Børud. Disse konsertene ga et overskudd på 200.000 kroner i jubileumsgave til gatebarnprosjektet i Etiopia i forbindelse med prosjektets 20 års markering i 2017.