Stor interesse for gruppereise til Etiopia

34 personer har så langt meldt sin interesse for Gatefolkets gruppereise til Etiopia i januar 2021. Det betyr at disse 34 vil få fortrinnsrett til de tilgjengelige plassene som vi kan oppdrive med Ethiopian Airlines på det aktuelle tidspunktet.

Reisen skal etter planen arrangeres 2.-10.januar 2021, og representanter fra Gatefolkets styre vil stille som reiseledere. I tillegg vil vi ha egne medarbeidere og guider på plass også i Etiopia.
Vi har nå lagt inn bestilling på flybilletter til Addis Abeba, og med innenlands flytur mellom Addis Abeba og Unesco-byen Lalibela.  Bekreftelse på antall billetter og priser er ventet i månedsskiftet februar/mars, og vi vil gå ut med endelig pris i god tid før påske. Da vil også de 34 på våre lister få noen uker på seg til å bekrefte at de takker ja til sin reservasjon. Dersom det blir ledige plasser etter denne runden vil vi igjen gå ut og tilby ledige plasser. Det er også mulig å sette seg på venteliste allerede nå. Det kan du gjøre ved å sende navn og adresse til oss på epost: post@gatefolket.no

Julefeiring med 1000 gatebarn
blir et av høydepunktene på denne turen, som inneholder mye mer:Du får muligheten til å bli bedre kjent med gatebarnprosjektet vårt, og er du fadder til ett eller flere skolebarn legger vi opp til et personlig møte.
Vi besøker våre skoler og hjem for gutter og jenter, kontaktsenteret, som er porten inn til et verdig liv, og møte med et yrende folkeliv i og rundt hovedstaden. Turen går også med fly 700 km nordover til Lalibela, byen som står på Unesco sin verdensarv-liste. Her møter vi Afrikas mest mystiske byggverk. Totalt 11 kirker, hugget ut og formet av en og samme stein.
Dette er en reise for deg som er i god fysisk form og som ønsker å se landet og vårt arbeid på nært hold. Du kan lese mer om reisen her: http://gatefolket.no/bli-med-pa-etiopisk-jul-med-gatebarn/

Julefeiring med gatebarn og ungdom blir et av høydepunktene. Her blir det også anledning til å smake den etiopiske nasjonalretten og snakke med gatebarna direkte.