Stor glede over norsk sang

Alex Fekadu (bildet), en av grunnleggerne av gatebarnprosjektet Win Souls for God, ble både rørt og glad da han i Addis Abeba på lørdag fikk overrakt et par eksemplarer av Seniorkvintettens CD til inntekt for gatebarna.

 

Alex er en åndelig kjempe innen Win Souls for God. Han er en brennende evangelist, har en unik inngang blant gatebarn og klarer på kort tid å oppnå en tillit som er få verdig. Når han kjenner igjen to av medlemmene i kvintetten blir han ekstra glad. Både Arnfinn Hovland og Syver Kubberød har besøkt Alex og hans medarbeidere i Addis Abeba, og Alex syns det er fantastisk at kristen sang og musikk fra Norge også er en del av prosjektet.

-Vi skal lytte til sangene og vi vil kjenne at dette er noe som forener oss, sier Alex til Gateposten.

 

Seniorkvintetten

har arbeidet med dette prosjektet i to år, og håper at de 12 sangene kan bli til velsignelse for de som lytter til sangene, og for de som får hjelp gjennom gatebarnprosjektet i Etiopia.

På coveret står det at ”delt glede er dobbelt glede. Derfor går inntektene fra salget til gatebarnprosjektet i Etiopia.”

Alex legger spesielt merke til sangen ”Jesu navn er det største i verden”. –Uten troen på at Jesus kan forvandle mennesker kunne ikke vi drive dette arbeidet, og det gleder meg at også venner i Norge deler denne oppfatningen og denne visjonen, sier Alex og ber oss sende varme hilsener til Seniorkvintetten og til de mange som kjøper CDen.

Rapportene tyder på at salget går meget bra, og nytt opplag er på vei. Det blir dobbelt glede og dobbelt velsignelse av slikt.