Gaver som varmet og sjal i retur

Bildet: Mekdes Tadesse tok i mot sokker, luer og skjerf med stor glede. Odd Borgestrand i Gatefolket fikk gleden av å overlevere gavene fra norske støttespillere.

En koffert fylt opp med varmt tøy ble varmt mottatt av den nye forsyningslederen og lederen for WSGs gjestehus i Addis Abeba, Mekdes Tadesse, da tre av styremedlemmene i Gatefolket i Norge denne uka besøkte Etiopias hovedstad.

 

Som vi tidligere har skrevet er det Carina Pettersen fra Svinndal som er ildsjel og organisator for denne delen av vårt bidrag til de som sulter og fryser i Etiopias hovedstad. Addis Abeba ligger nesten like høyt Galdhøpiggen, og derfor kan nattetemperaturen gå ned mot null grader. Når det i tillegg blåser og regner, ja da kommer varmt tøy fra norske strikkere godt med.

Mekdes ber oss hilse tilbake til alle dere som har bidratt med så mye flott og varmt. –Her vil det nok bli kamp om både sokker og luer, sier hun med et smil, og lover å sørge for en best mulig distribusjon.

 

Flotte sjal fra vevguttene

Tilbake fra Addis Abeba har styremedlemmene i Gatefolket med seg flotte sjal som nå er til salgs. Sjalene er i størrelse 190 x 60 cm. Minimumspris er kr 100,-, pluss porto ved forsendelse. Dette er flotte sjal som egner seg godt til julepresanger. Vi garanterer at alle sjalene er håndlaget av ”våre” vevgutter, som tidligere var slavearbeidere som arbeidet under helt umenneskelige forhold. Nå vever de og selger sine produkter gjennom et eget firma, Hidota, som Hope for Children har opprettet. Gatefolket i Norge vi veldig gjerne selge disse og andre produkter der hele overskuddet går til inntekt for prosjektet. Vevguttene får sin betaling ved innkjøp, så her er det bare å sende inn bestilling. Dette er flotte julepresanger som vi med glede sender rundt til alle dere som gjerne vill gi en spesiell gave fra vevguttene våre i Addis Abeba.

Se også  www.hidota.org

Copy of THI_8099

Sjal i flere flotte farger er nå til salgs fra Gatefolket, og hele overskuddet går selvsagt til gatebarnprosjektet.