Sammen er vi viktige støttespillere!

Pakket og klart for utsendelse av Gateposten til våre om lag 350 støttespillere rundt om i landet.

Pakket og klart for utsendelse av Gateposten til våre om lag 350 støttespillere rundt om i landet.

En ny utgave av Gateposten er i dag sendt ut til alle dere som sørger for at gatebarnprosjektet kan fortsette med uforminsket styrke. Som vanlig er det fire sider med nyheter og reportasjer, og vi har også lagt ved et sommerbrev. Du kan også lese vår sommerhilsen og bladet digitalt her: Gatepost og sommerbrev

Fornyelse av fadderavtalen
Sammen med Gateposten finner alle faddere også en giro som dekker skolegang og helsetilbud til ditt fadderbarn for skoleåret 2016/2017. Som dere ser har vi økt med 10% til 1.100 kroner pr barn fra kommende skoleår. Årsaken til prisøkningen finner dere omtalt i Gateposten.  Legg giroen til betaling i dag, så slipper vi å sende deg en påminnelse i sommer. Det sparer oss for mye tid og en del penger.
Alt Gatefolket utfører er et eneste dugnadsprosjekt, og det går med noen timer blant annet til produksjon og utsendelse av Gateposten, fakturering og alt annet som følger med. La oss understreke at det følger stor glede og velsignelse med dette arbeidet for oss som sitter i styret og forhåpentligvis også for alle dere som ønsker å støtte opp om prosjektet.

Til alle givere
Denne gangen sender vi ikke ut egen giro til dere som er registrert som givere. Dere får Gateposten, samt sommerbrevet som også inneholder vårt kontonummer for gaver.
Konto for gaver til arbeidet er 1080.21.24 444, og vi setter stor pris på alle som vil bidra til at vi kan overføre beløpet vi har lovet for inneværende år.
Gatefolkets budsjett for 2016 er på 836.000 kroner. Dette er midler dere bidrar med gjennom frivillige gaver og fadderordningen. Det varmer når jubilanter prioriterer gatebarna framfor å fylle eget hus med enda flere ting. Det varmer når skolebarn og menigheter samler inn penger til prosjektet.
Derfor takker vi for en sommergave fra deg også i år, og vi garanterer deg at hjelpen når fram.

20 års jubileum
Neste år er det faktisk 20 år siden dette arbeidet startet opp, og vi har fått melding om at jubileet vil bli markert i Addis Abeba i Etiopia i slutten av mai neste år. Vi satser på en jubileumsreise for dere som har lyst å bli med!  Mer informasjon om dette kommer til høsten.
Vi benytter anledningen til å ønske dere alle en god sommer!