Møt oss på Skjærgårdssang

Bildet: Oslo Gospel Choir  imponerte med nyskrevet musikal,»Messias» komponert av korets dirigent, Tore Aas.

Gatefolket er godt representert under årets Skjærgårdssang i Langesund. Her er vi for å fortelle at det skal så lite til for å forandre verden for et barn. Vi vil så gjerne at barn skal bli skolebarn og ikke gatebarn. Under Skjærgårdssang er vi tre ulike organisasjoner som arbeider for det samme på ulike kontinenter rundt om i verden. Det er nød nok for oss alle.

Skjærgårdshallen i Langesund var fullsatt fra første konsert fredag kveld. Galleriet av sangkrefter er stort, med kjente og noen ukjente navn. Fredagens store høydepunkt for de fleste var utvilsomt Oslo Gospel Choir som imponerte med en nyskrevet musikal, komponert av korets dirigent, Tore Aas. Premieren ble en sterk opplevelse.Musikalen Messias omhandler Jesus liv slik de ulike evangeliene gjenforteller det. Lyd, lyssetting, sentrale tekster og en fantastisk framførelse av koret gjorde dette til en stor opplevelse. At Thoralv Maurstad sto for bibellesning, riktignok i opptak, var også et flott bidrag til totalopplevelsen.En egen avdeling med korets mest kjente sanger ble det også plass til.

For oss i Gatefolket er det Tro, håp og nestekjærlighet» som er viktige begreper når vi under 10-års jubileet for Skjærgårdssang og 20 års jubileet for vårt arbeid i Etiopia, gjerne vil ha flere med på laget for de fattigste av de fattige i Etiopia.

«Det dere gjorde mot en av mine minste, det gjorde dere mot meg». Vi håper mange på Skjærgårdssang vil bidra slik at flere små får et verdig liv og en framtid også i Etiopia.

Gatefolket har egen stand under årets Skjærgårdssang i Langesund, og du er velkommen innom.

Gatefolkets stand-medarbeidere på Skjærgårds i Langesund denne helga er fra venstre Grethe B. Ravneng, Tore og Sidsel Bjørnstad og Odd Borgestrand.