Kjøp billetter til ekstrakonsert med Børuds

18.09.17: (oppdatert)  Billettsalget til ekstrakonserten i anledning Arnold Børuds 70 års dag og 20 års markering for gatebarnprosjektet i Etiopia den 28.oktober er godt i gang. Den første konserten med 550 plasser er utsolgt, og nå er halvparten av billettene til konsert nummer to også solgt. Vi håper på to fulle hus!  Konserten avholdes på Sarpsborg Scene i Sarpsborg, 

Bildet: Arnold Børud stiller opp for Gatefolket med to konserter i Sarpsborg 28.oktober. Foto: Normisjon

Ekstrakonserten, arrangeres kl. 21.00 28.oktober. Vår gode sponsor og arrangør Joar Kristiansen opplyser til Gatefolket at hver eneste krone av billettene på ekstrakonserten i sin helhet går til Gatefolkets arbeid. For prosjektet betyr hver enkelt billett et bidrag på 375 kroner. Det er en flott jubileumsgave!

-Kjøp og kom selv på konserten eller kjøp og gi bort i gave til noen du har lyst å gi denne gaven til, oppfordrer Kristiansen.
Den musikalske delen av Børudfamilien teller nå 13 familiemedlemmer. Arnold Børud står i spissen under jubileumskonsertene.

Godt hotell-tilbud
Alle Børud-ene bor hele helga på Norges morsomste hotell, Quality på Grålum i Sarpsborg. Alle er velkommen til å benytte seg av et knalltilbud på hotellet fra fredag til søndag. Oppgi passordet «Børud» ved bestilling for å utløse tilbudet.Hotellet ligger rett ved E6 i Sarpsborg, og er lett tilgjengelig med både bil og buss. Fra hotellet er det fem minutters kjøretur til Sarpsborg sentrum og Sarpsborg scene.
Gatefolket er med som medarrangør fordi Joar Kristensen ønsker at overskuddet av disse konsertene skal gå til en ideell organisasjon.
-Da var ikke valget vanskelig. Det måtte bli Gatefolket, sier han.

Kjøp billett og støtt Gatefolket
Overskuddet av konsertene vil utløse en solid og etterlengtet jubileumsgave for våre venner i Addis Abeba. Vi kan foreløpig ikke røpe hva denne gaven går ut på. Det vil først bli kjent under jubileumsfeiringen i Addis Abeba den 29.oktober.

Skynd deg å sikre billetter til ekstrakonserten ved å gå inn på Sarpsborg Scene og bestill billetter allerede i dag. Se her: http://sarpsborgscene.no/arnold70ekstra/