Ekstra jubileumskonsert med Arnold Børud

29.07.17: Jubileumskonserten i anledning Arnold Børuds 70 års dag og 20 års markering for gatebarnprosjektet i Etiopia den 28.oktober er allerede utsolgt, tre måneder før konserten avholdes. Sarpsborg Scene har aldri tidligere opplevd at en konsert er utsolgt så lang tid i forveien.

Bildet: Arnold Børud stiller opp for Gatefolket med to konserter i Sarpsborg 28.oktober. Foto: Normisjon

Ekstrakonsert
Vår gode sponsor og arrangør Joar Kristiansen har nå gjort avtale med familien Børud at de stiller opp med en ekstrakonsert samme kveld, 28.oktober, kl. 21.00. Dermed er det mulig for ytterliger 550 personer å få oppleve en musikalsk festkveld med denne familien.
Den musikalske delen av Børudfamilien teller nå 13 familiemedlemmer. Arnold Børud står i spissen for alle sammen under jubileumskonsertene. Sanger fra samtlige i Børudklanen blir framført i løpet av kvelden.

Godt hotell-tilbud
Alle Børud-ene bor hele helga på Norges morsomste hotell, Quality på Grålum i Sarpsborg. Alle er velkommen til å benytte seg av et knalltilbud på hotellet fra fredag til søndag. Oppgi passordet «Børud» ved bestilling for å utløse tilbudet.Hotellet ligger rett ved E6 i Sarpsborg, og er lett tilgjengelig med både bil og buss. Fra hotellet er det fem minutters kjøretur til Sarpsborg sentrum og Sarpsborg scene.
Gatefolket er med som medarrangør fordi Joar Kristensen ønsker at overskuddet av disse konsertene skal gå til en ideell organisasjon.
-Da var ikke valget vanskelig. Det måtte bli Gatefolket, sier han.

Kjøp billett og støtt Gatefolket
Overskuddet av konsertene vil utløse en solid og etterlengtet jubileumsgave for våre venner i Addis Abeba. Vi kan foreløpig ikke røpe hva denne gaven går ut på. Det vil først bli kjent under jubileumsfeiringen i Addis Abeba den 29.oktober.

Skynd deg å sikre billetter til ekstrakonserten ved å gå inn på Sarpsborg Scene og bestill billetter allerede i dag. Se her: http://sarpsborgscene.no/arnold70ekstra/