Gateposten er igjen på vei

11.06.17: En ny utgave av Gateposten er på vei ut til våre trofaste faddere og givere sammen med giro for å fornye fadder-avtalen. Vi håper også mange vil benytte giroen til en 20 års jubileumsgave til prosjektet!

20 år i et viktig oppdrag
-Hvordan går det med arbeidet i Etiopia?  Dette spørsmålet får vi ofte når vi møter faddere og andre som har noe kjennskap til prosjektet vårt. Svaret er at prosjektet «lever» i beste velgående. Siste helga i oktober blir det stor markering i Etiopias hovedstad. Våre etiopiske partnere har vært trofast i sin tjeneste gjennom 20 år. Noen av lederne har vært med hele veien, og flere av dem var faktisk ikke en gang 20 år da de startet opp. Prosjektet lever videre fordi engasjementet og kallet til tjeneste er vokst fram lokalt blant etiopierne selv, og fordi vi i Norge også har vært trofast med siden vi kom inn i prosjektet i 2001.

Det er et krevende arbeid
vi får være med på. Vi hjelper de som er lavest på rangstigen; gatebarna, de prostituerte, unge voksne som har mistet fotfeste i livet, de aller fattigste familiene som håper at i hvert fall ett av barna deres kan få skolegang.
Arbeidet bærer frukt. Det gir inspirasjon til å fortsette. Tidligere gatejenter er i dag sykepleiere, frisører eller farmasøyter. Tidligere gategutter er sivilingeniører, leger, tannleger, bygningsarbeidere eller sjåfører. Vi har bygget skoler og gir barn framtid og håp. Utdannelse er nøkkelen til at de mange tusen som har vært en del av våre prosjekter nå kan bidra til å bygge et land.

Derfor sier vi et varmt takk til deg
som har vært med oss på denne reisen. Noen har vært med hele veien, og stadig nye kommer til, enten som faddere, faste givere eller støttespillere på andre måter.  Vi håper dere blir med videre som menneskefiskere. Takk for en jubileumsgave som bidrar til at vi klarer våre forpliktelser som partner i prosjektet. Gatefolkets budsjett for 2017 er på en drøy million kroner. For hver hundrelapp som kommer inn på vår konto går 95 kroner til Etiopia.  Vi ønsker deg og dine en riktig god sommer!

Du kan lese siste utgave av Gateposten her:  Gateposten_Juni_2017

Takk for jubileumsgave til vår konto 1080 21 24 444