Klart for Jentene på Kyststien nok en gang!

Lørdag 25. mai 2019 er det igjen klart for Jentene på Kyststien. Det er 14. gang turen på den flotte kyststien fra Stavern til Anvik Gård blir arrangert. Tusenvis av fine jenter har deltatt på arrangementet disse årene og mange har gjort dette til en tradisjon for gjengen sin!

Det er også blitt en tradisjon at Gatefolket deltar med stand og salg av ulike artikler i tillegg til kaffe, vafler og mineralvann.
-Vi er med også i år, og stiller med en stor delegasjon, forteller Gatefolkets Tore Bjørnstad, som sammen med kona Sidsel, har tatt ansvaret for det fruktbare samarbeidet mellom Gatefolket og Jentene på Kyststien.

-Vi er med på dette
fordi vi gjerne vil fortelle om det viktige prosjektet vi har blant barn og unge i Etiopia. Gjennom arrangementet kommer vi i kontakt med mange som gjerne vil støtte oss, enten som faddere eller ved å gi et bidrag. I år vil vi nok en gang selge rimelig kaffe fra Kaffemannen, og vi steker gode vafler som egner seg godt som dessert etter rekebuffeten, sier Tore med et stort smil. Han gleder seg til treffet med de flere tusen jentene nok en gang, og stiller opp allerede fredag kveld for å selge effekter som jentene kan ha god bruk for under turen sin på lørdag.
-Her er det godt humør og flott stemning, og derfor er vi så glad for å kunne være en del av dette flotte arrangementet, sier han.

Flott tur i vakker natur
Turen går de ca 11 kilometerne fra Stavern til Anvik Gård. Kyststien er godt merket med blått hele veien og det er mulig for de aller fleste å delta. På Anvik Gård står rekebuffeten dekket. Her det bare å finne seg et bord og nyte selskapet med andre flotte jenter, god musikk og underholdning. Det er flere utstillere som har mange gode tilbud, mens Gatefolkets tilbud er å bidra til at gatebarn kan bli skolebarn. Nå har Gatefolket tatt ansvar for nærmere 550 barn gjennom sin fadderordning, og behovet for faddere er fortsatt stort, understreker fadderansvarlig, Inger O. Hovland, som også blir med sammen med et ti-talls frivillige fra Gatefolket.
Her kan du lese om årets arrangement: