Klar for Jentene på kyststien igjen.

Også i år blir det et samarbeid mellom Gatefolket og Jentene på Kyststien i Stavern i Vestfold.  10.juni blir det tredje året på rad Gatefolket får være med på dette store arrangementet som samler om lag 3.000 damer fra hele landet til en festdag av de sjeldne.

En måned før arrangementet er det så langt 2.600 påmeldte, men målet er å passere 3.000. Årets arrangement kommer en uke senere enn vanlig. Dette på grunn av pinse.
Etter en spørreundersøkelse arrangørene gjorde i fjor vet vi at våre deltagere legger igjen mer enn 6 millioner kroner til andre aktører, og da er det viktig at vi også støtter opp om Gatefolkets arbeid i Etiopia, sier primus motor for arrangementet, Kristin Hammer Anvik.

Midlene når fram
-Vi har vært på besøk i Addis Abeba, sett prosjektene de støtter, og kan med hånda på hjertet si at pengene kommer fram! Jo flere vafler, KAFFEMANN-kaffe og andre saker Gatefolkets frivillige selger 10. Juni, jo flere barn kan de hjelpe til et bedre liv, sier hun.
Gatefolket stiller i år med 10 frivillige som vil selge vafler og kaffe, mineralvann, sitteunderlag, flotte handlevesker, kaffekopper «to-go» og andre spennende ting, alt til prosjektet.
I fjor ble gatebarnprosjektet tilgodesett med 55.000 kroner, og vi håper å få inn et godt bidrag også i år.

Oppfordring
Kristin Hammer Anvik kommer også med en oppfordring til Gatefolkets venner:
-Mange av dere er på sosiale medier og vi tror på dette som ”annonse-kanal”. Hva om alle legger denne linken på sin Facebook side https://www.facebook.com/jentenepakyststien/ eller deler et av innleggene våre. Da vil enda flere bli kjent med arrangementet.  Les mer her: http://www.jentenepakyststien.no/

God stemning når drøyt 3000 damer samles på Anvik gård.

God stemning når drøyt 3000 damer samles på Anvik gård.