Kan du stå på stand under Skjærgårds?

9.-11. august er det igjen klart for Skjærgårdssang i Langesund, og Gatefolket stiller som vanlig med stand. Dessverre har en av våre frivillige meldt forfall til å stå på standen, og derfor trenger vi en person som kan tenke seg å stå sammen med tre fra Gatefolket noen timer på fredag ettermiddag/kveld og lørdag.

Bildet: Denne trioen bestående av Sidsel og Tore Bjørnstad og Odd Borgestrand, trenger en frivillig til å stå på Gatefolkets stand under Skjærgårdssang i år.

Dermed får vi 2 team som deler på oppgaven med å dele ut Gateposten, flyveblader med informasjon om prosjektene våre og verve nye faddere til våre skolebarn. Vi trenger nå faddere til 24 barn og unge. Årsavgiften for et fadderbarn er 1.800 kroner, noe som tilsvarer 5 kroner dagen.

Vi gjennomfører også et lynlotteri på standen i tillegg til å vise videoer fra prosjektene våre i Etiopia.Som takk for innsatsen vil du få gratis inngang til alle konsertene under årets Skjærgårds. Er dette noe du kan tenke deg å hjelpe oss med? Send oss en e-post til post@gatefolket.no , så snart som mulig, så tar vi kontakt med deg.