25 barn og unge venter på ny fadder

25 av våre barn og ungdommer i vårt skoleprosjekt står nå uten fadder. Har du mulighet for å hjelpe disse til videre skolegang?  Det betyr at du må sette av en 5-kroning daglig for å sikre et barn en tryggere framtid. Vårt motto er «fra gatebarn til skolebarn». Hjelp oss å realisere dette mottoet også for disse barna.

Noen av våre faddere har gitt beskjed om at de ikke lenger har mulighet til å støtte sine barn og unge. Det må vi selvsagt respektere. Vår fadderordning er helt frivillig.  Du binder deg for ett skoleår om gangen.
For 1.800 kroner året kan du altså hjelpe et barn til et verdig liv. For dette beløpet bidrar du til at barna får skoleuniform, undervisning, mat, helsetilsyn for barnet og barnets familie og annen sosial omsorg. Dersom du ønsker å dele opp beløpet er dette mulig ved at du selv går inn i din nettbank og oppretter fast oppdrag hvert kvartal med kr. 450,- eller eventuelt kr. 150,-  hver måned.

SEND OSS DIN KONTAKTINFORMASJON
Det er enkelt å bli fadder hos oss. Vi trenger følgende:
Navn:
postadresse:
epost:
mobilnummer.
Oppgi antall barn du ønsker å støtte.

Dette sender du enten til
fadder@gatefolket.no 
eller brev/kort til Gatefolket, Kirkeveien 71A, 1344 Haslum

Slik ser våre nye fadderplakater ut.

Fadderplakat
Da vil du motta en fadderplakat med bilde og informasjon om «ditt» personlige fadderbarn sammen med en faktura. Deretter sender vi ut faktura èn gang i året, og du binder deg for ett år om gangen.
Gatefolket har tatt ansvaret for 590 barn skoleåret 2024/2025.

Inntektsfradrag
Du kan få inntektsfradrag (tidl. kalt skattefradrag) etter gjeldende regler for gaver mellom kr. 500,- og 25.000,- til frivillige organisasjoner.
For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret.

Ta gjerne kontakt på post@gatefolket.no eller kontakt vår kasserer Arne Brokhaug på tlf 906 91715 for å oppgi dette. Vi tar vare på opplysningene på en trygg måte, så du trenger bare oppgi det en gang.