Julebutikk for Gatefolket

Kjærnsrød Gartneri i Svinndal har et stort hjerte for gatebarna og skolebarna i Addis Abeba. Onsdag 21.desember åpner de nok en gang portene for julebutikk der overskuddet av salget i sin helhet går til gatebarnprosjektet vårt.

Butikken til inntekt for Gatefolket holder åpent ONSDAG 21.desember kl.15.00-20.00, og det er et vell av juleblomster og grupper som selges til rimelig pris, forteller innehaver Anne Kari Moslått.
-Det ser ut til at dette blir den største julebutikken vi noen gang har hatt.  Vi er gla for å bidra med denne julegaven til prosjektet, sier hun.
Da håper vi i Gatefolket at mange i lokalmiljøet i Svinndal, Våler, Mosseregionen og deler av Østfold tar turen innom for en hyggelig julehandel og en trivelig prat.
Representanter fra Gatefolkets styre vil være tilstede i butikken for å svare på spørsmål om prosjektet, som neste år markerer 20 års jubileum.

Vipps en gave eller bli fadder
Det er flere barn som mangler en fadder, og det er mulig å vurdere om et fadderbarn kan være en meningsfull julegave for din familie.
Dersom du ikke har anledning å komme i julebutikken, men ønsker å støtte gatebarnprosjektet kan du benytte VIPPS.  Du kan sende over ønsket beløp til 16422 (Gatefolket Norge) eller bruke bankkonto 1080 21 24 444.

Etter at vi sendte ut Gateposten for to uker siden har vi fått mange store og små gaver til prosjektet, og dette takker vi hjertelig for. Vi minner også om muligheten for skattefradrag for gaver til Gatefolket. Ønsker du dette sender du oss ditt personnummer på 11 siffer sammen med navn og adresse og epostadresse til post@gatefolket.no.

Vi ønsker dere alle en riktig god førjulstid, og håper å treffe noen av dere på Kjærnsrød Gartneri i Svinndal onsdag 21.desember kl. 15.00-20.00