Juleblomster for gatebarna

Bildet: Jon-Arne og Kristoffer Moslått gjennomførte sitt årlige til blomstersalg til inntekt for gatebarn i Etiopia med ny rekord i kveld.

21.12.12: Fredag 21.desember inviterte Jon-Arne og Kristoffer Moslått til blomstersalg til inntekt for gatebarn i Etiopia.

Ved Kjærnsrød gartneri i Svinndal i Østfold møtte mange gatebarnvenner opp de tre timene blomstersalget varte, og det ble et fantastisk resultat. Netto overskudd ble i år på 8.000 kroner, og det er ny rekord for de to unge guttene med grønne fingre.

De to guttene får disponere både gartneri og kasse i tre timer i innspurten av julesalget, og hele familien er med å betjene kundene som kommer innom.
Fra Kjærnsrød Gartneri Svinndal ble det solgt julestjerner, julegleder, svibler, røde Azalea, orkideer, Eføy i alle varianter og grupper av mange slag. Grønne planter sto også på tilbudsplakatene. WSG Norge takker Jon-Arne og Kristoffer for en fantastisk innsats, og takken går også til mamma Anne Kari som står ansvarlig for driften av gartneriet.

Familiene Moslått og Rønning har støttet opp om WSG nesten siden starten og de har ved selvsyn sett at pengene kommer fram og at arbeidet i Etiopia bærer frukter.Med dette bildet fra Kjærnsrød gartneri ønsker vi alle WSG-venner en riktig god jul og et godt nytt år!