Jubileumskonserten må dessverre avlyses

Den store jubileumskonserten med sanger av sangevangelistene Curt & Roland i Sarpsborg scene 29.mai må dessverre avlyses. Det er lagt ned mye arbeid av initiativtaker Joar Kristiansen og hans venner i Sarpsborg, som syns det er trist å måtte ta denne beslutningen.

Arrangementet er grunnet den svært så uforutsigbare Covid-19 situasjonen flyttet tre ganger, men med fortsatt stor usikkerhet valgte Sarpsborg Scene å avlyse en rekke arrangementer fram til juni.

Full sal
-Vi har bestillinger på full sal, det vil si 530 personer, og alle som har kjøpt billetter til den utsolgte konserten vil få refusjon i løpet av februar. Vi syns jo avlysningen er trist også fordi vi hadde håpet å bidra med et solid beløp til Gatefolkets arbeid i Etiopia. Nå bortfaller dette dessverre også dette. Jeg har virkelig prøvd å mobilisere både tro og positiv motivasjon for å få dette arrangementet i havn. Jeg pleier ikke å gi meg så lett, men denne gangen måtte jeg det, sier Roar Kristiansen.

Deltakerne
I tillegg til Roland Lundgren, Niclas Petersen og Hanna & Alexandra fra Sverige skulle også Trygve Skaug vært med som gjesteartist. Det er usikkert hvor lenge grensene til Sverige blir stengt, og det var også en medvirkende årsak til at konserten måtte avlyses. Samtlige artister beklager at arrangementet må avlyses.

Festmiddagen på Quality Hotell Sarpsborg, der 125 personer hadde meldt seg på kvelden før konserten, blir dermed også avlyst. Styret i Gatefolket setter stor pris på det store arbeidet Kristiansen og hans medspillere i Sarpsborg har lagt ned med tanke på konserten til inntekt for gatebarn arbeidet i Etiopia.