Jubileumskonsert utsettes til 7.november

Den store jubileumskonserten med sanger av sangevangelistene Curt & Roland i Sarpsborg scene 9.mai må utsettes grunnet korona-situasjonen. Ny dato for konserten blir lørdag 7.november kl. 18.00, og alle artistene har bekreftet at de deltar også 7.november!

Initiativtaker til konserten, Joar Kristiansen, håper den nye datoen vil passe for flest mulig av de 550 som har sikret seg billett til denne begivenhetsrike konserten.

Dere som har kjøpt billetter på nettet via Sarpsborg kommune gjennom TicketCo, blir kontaktet. Da kan dere «flytte» billettene til 7. nov kl 18.00. Dersom dette absolutt ikke passer kan dere be om å få refundert billettkostnaden. Dere som har kjøpt billetter direkte via Joar Kristiansen vil også få mulighet til å flytte over sine billetter til den nye datoen, opplyser Kristiansen.

Alle som har booket rom på Quality i Sarpsborg er ombooket til de nye datoene fra fredag 6.november til søndag 8.november, med samme programinnhold på hotellet som tidligere bestemt.
Joar Kristiansen har fått en rekke henvendelser om å flytte konserten, og nå håper han at alle som har billett blir med på den nye konsertdatoen, 7, november, i Sarpsborg Scene. Roland Lundgren håper alle kan komme,- og lover en «kanonbra» konsert.

Sarpsborg kommune har sendt ut epost til alle som har kjøpt billetter via nettet. Her skriver  teamleder Halvor Titlestad ved Sarpsborg scene blant annet:

Alle kjøpte billetter til konserten den 9. mai vil også gjelde for konserten den 7. november. Det eneste du trenger å gjøre, er med andre ord å notere dato og klokkeslett og å ta med billetten du allerede har.
Når det gjelder refusjon av billetter, så er dette noe vi vil komme tilbake til i løpet av de nærmeste dagene. TicketCo jobber nå med en helt ny løsning for refusjon av billetter, og denne er forventet å være på plass denne uka. Vi vil holde dere oppdatert om dette.
Vi beklager denne situasjonen vi har kommet i, men håper på forståelse for at vi må la folkehelsen komme først.
Vi på Sarpsborg scene gleder oss stort til å ta imot full sal i november!