Her kommer Gateposten med siste nytt

Siden 2002 har vi i Gatefolket utgitt Gateposten.  Utseende har ikke forandret seg, men innholdet blir fornyet to ganger i året, og nå kan du laste ned Gateposten og bli oppdatert på det som har skjedd i Etiopia den siste tiden. 

 

Last ned her 15106_Gateposten_juni_2021

Her kan du lese Gateposten som E-avis: 

Det er nå også 20 år siden Gatefolket etablerte kontakt med våre partnere i Etiopia. Utrolig mye har skjedd, og tusenvis av barn og unge har fått hjelp og støtte til et bedre liv. Vi gir deg i dette nummeret av Gateposten en oppdatering på hva du og vi får være med på i 2021

Gateposten sendes også ut som nyhetsbrev
til dere som abonnerer på dette. Faddere og øvrige støttespillere som vi ikke har epost-adressen til, får Gateposten tilsendt i posten. Faddere får samtidig også faktura for sine fadderbarn. Vi har sett oss nødt til å øke årsavgiften fra 1.300 til 1.500 kroner for å holde tritt med inflasjonen i Etiopia.
Faddere som har epost får tilsendt faktura for kommende skoleår direkte fra vår kasserer Arne Brokhaug.  Vi håper mange støttespillere vil bidra med en gave til prosjektet, slik at vi kan innfri våre løfter om fortsatt stabil drift. Kontonummeret til Gatefolket er 1080.21.24444. Du kan også bruke VIPPS til 16422.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Dersom du går inn på vår nettside www.gatefolket.no, dukker det opp en rute nede til høyre der vi spør om du ønsker vårt nyhetsbrev. Ved å skrive inn din epost-adresse vil du automatisk få tilsendt våre nyhetsbrev, som kommer 4-5 ganger i året. Du kan også sende oss en epost med navn og adresse, så legger vi deg inn som mottaker av nyhetsbrevene, dersom du ikke allerede har mottatt nyhetsbrev fra oss.
Dermed holder vi deg oppdatert om det som skjer. Følg gjerne med på våre Facebook-sider også.

Husk å melde ny adresse ved flytting
Midt i en flytteprosess er det lett å glemme flyttemeldingen. Vi sparer en del kroner og administrativt arbeid om våre adresselister er oppdatert, og takker deg for hjelpen. Send en melding til post@gatefolket.no om du har fått ny adresse det siste året!