Her er ny utgave av Gateposten

Tradisjonen tro gir vi ut Gateposten når det nærmer seg advent og jul. Nå har vi trykket opp en ny utgave, som vi håper du vil ta deg tid til å lese. Her får du personlige inntrykk fra deltakere på vår reise til Etiopia i høst, og nestleder i Gatefolket, Inger O. Hovland gir deg et bilde fra sitt møte med «sine» to jenter i Etiopias hovedstad.

 

Møtet ble en bekreftelse
på at det arbeidet vi støtter betyr enormt for mange i Addis Abeba. Fremtidstro for en fattig er verdens flotteste julegave til den som har alt, skriver hun her.
-Tårene renner når vi møtes etter kirketid søndag formiddag. Denne gangen er det gledestårer når vi omfavner hverandre, og ikke fortvilelsens tårer over en håpløs livssituasjon for to tenåringsjenter.

Det har gått 11 år siden jeg første gang traff disse to flotte jentene. De bar den gang svære vedbører langt og lenge på sine unge skuldre, og på slavekontrakt som også innebar nattlige tjenester for husets herre. Siden denne dagen har Almas og Asnagish vært i tankene mine hver dag.

Du kan laste ned Gatefolkets julehilsen, der du får muligheten til å bidra med en gave til arbeidet julehilsen fra styret

Du kan også laste ned hele Gateposten og lese resten av Inger Hovlands møte med vedjentene.Gateposten desember 15