20 barn trenger fadder

Sliter du med å finne en fornuftig julegave til dine nærmeste? Gatefolket ønsker inderlig at noen av dere kan hjelpe oss med å finne faddere til 20 barn som står uten fadder ved våre to skoler i Addis Abeba.

Gatefolket har påtatt seg ansvar for totalt 414 barn og nå i desember mangler vi faddere til 20 av disse barna.
Som de fleste av dere kjenner til koster det 1000,- kroner pr skoleår for et fadderbarn. Dette barnet får skolegang, skoleuniform, skolemateriell, et måltid mat om dagen og helsestell for seg og sin familie for dette beløpet.
Det betyr at en tusenlapp i året utgjør en enorm forskjell for de barna som får en norsk fadder gjennom vårt skoleprosjekt. Det er viktig at du som ønsker å «gi» et fadderbarn i gave snakker med mottakeren om dette. Mottakeren bør også være motivert for å følge barnet de neste årene.

 

Slik blir du fadder hos oss
Send en epost til post@gatefolket.no og angi om du vil ha ett eller flere barn. Du kan også sende SMS til fadderansvarlig Inger O. Hovland på 926 69 176, der du oppgir navn og adresse i tillegg til antall fadderbarn.
Alle som tegner seg som fadder får tilsendt en fadderplakat med navn og informasjon om ditt personlige fadderbarn, samt en giro på kr. 500,- for vårsemesteret 2016.  I juni 2016 kommer ny faktura for skoleåret 2016-2017. Pris for et skoleår er pr dato kr 1000,- men på grunn av inflasjon og sterk prisvekst i Etiopia vil dette beløpet trolig måtte økes med 10-20 prosent for neste skoleår. Du kan også opprette fast månedlig trekk fra din bankkonto om du ønsker det.