Gatepost og fornyelse av fadder-avtale

Nå er juni-utgaven av Gateposten klar for utsendelse. Alle som har tegnet seg på vårt nyhetsbrev får Gateposten og alle artiklene tilsendt i eget nyhetsbrev. Alle våre faddere og sponsorer får i tillegg tilsendt faktura for innbetaling av «skolepenger» for kommende skoleår.  Merk at faktura sendes ut via epost til alle som har oppgitt epostadresse. De som ikke har epost får tilsendt faktura i posten.

Her kan du lese Gateposten som e-avis: Gateposten juni 2022
Her kan du bla deg gjennom Gateposten

Takk for gaver og husk å fornye fadder-avtalen
Alle faddere og sponsorer som har e-post har nå fått tilsendt fakturaer fra vår regnskapsfører. Vi ber også om en sommergave til arbeidet fra dere som ønsker å støtte de ulike prosjektene i vårt arbeid i Etiopia. Det gjelder først og fremst driften av kontaktsenteret i sentrum av Addis Abeba, Deborah-senteret (se egen artikkel) og førskolearbeidet i Chencha, som vi også omtaler i denne utgaven av Gateposten.
Vi ønsker primært at dere gir gaver via vår girokonto:  1080.21.24444, men dere kan selvsagt også benytte VIPPS 16422 Gatefolket Norge.

Ønsker du å bli fast giver med et selvvalgt beløp hver måned kan du gå inn i nettbanken din og sette opp fast overføring til Gatefolket, der du benytter vår konto 1080.21.24444. Ønsker du inntektsfradrag må du sende oss en epost til regnskap@gatefolket.no der du oppgir postadresse og ditt 11-sifrede personnummer. Da registrer vi deg overfor skattemyndighetene og du kan få inntil 25.000 kroner i fradrag på din inntekt.   Les mer her: https://gatefolket.no/gaver/

Dersom du går inn på gatefolket.no kan du også tegne deg på vårt nyhetsbrev. Her holder vi deg oppdatert på alt som skjer i prosjektene våre.

Vi håper alle faddere betaler fakturaen, slik at vår kasserer slipper mye ekstraarbeid med «purring». Vi sier på forhånd tusen takk for all støtte, og ønsker dere en riktig god sommer!