Jentene på kyststien jubilerte med 1500

 «Jentene på kyststien» samlet 1500 damer fra store deler av landet til sitt forsinkede 15-års jubileum i fint sommervær i Stavern. Gatefolket fikk være med også denne gangen, – et samarbeid vi setter stor pris på.

Gatefolket stilte med 8 frivillige medarbeidere denne gangen, og som vanlig fikk vi selge kaffe, vafler og mineralvann og i tillegg også arrangere et loddsalg til inntekt for prosjektene våre i Etiopia. Totalt kom det inn drøye 30.000 kroner, og det er vi svært fornøyd med. Halvparten av dette kom inn på loddsalget som ble arrangert. Her var det mange premier som ble delt ut på slutten av arrangementet. Årets inntekter er faktisk nok til å betale kostnadene for 20 barn på skole i ett år.

Det er også grunn til å takke
frivillige i Gatefolket som bruker mange timer på å jobbe gratis for prosjektet i forbindelse med dette store arrangementet. En ekstra takk ønsker vi i Gatefolket å gi til arrangørene av Jentene på Kyststien, nemlig Sigmund og Kristin Anvik på Anvik gård. De har en stor dugnadsgjeng som sørger for at deltakerne også i år fikk en minnerik opplevelse med tur i flott kystterreng, en bugnende rekebuffet og mye underholdning og sang fra scenen.