Møt oss i Stavern og Langesund i sommer

Gatefolket deltar også i sommer under Jentene på Kyststien i Stavern og Skjærgårdsang i Langesund.

Bildet: Kristin Hammer er sammen med sin mann Sigmund, en av ildsjelene bak Jentene på Kyststien.

Det er 15. gang tusenvis av jenter går den flotte turen fra Stavern til Anvik. I år blir det jubileumsfest 11.juni. For Sigmund og Kristin på Anvik gård, som arrangerer «Jentene på kyststien» er dette et livsverk! De har i flere år støttet vårt arbeid i Etiopia, og har selv også besøkt prosjektene. Vi er glad for      muligheten til å delta også i år med salg kaffe, vafler og mineralvann. Vi vil også benytte muligheten for å arrangere et lite lotteri med en premier som deles ut på slutten av arrangementet.

Skjærgårdssang i Langesund 12.-14. august
Her har Gatefolket egen stand der vi gjerne informerer om arbeidet, viser videoer og bilder fra prosjektene og tilbyr fadderordningen. For kun 1.500 kroner året kan du sikre et barn skolegang, helsestell og et måltid mat hver dag. Nå er det førskolebarn i Chencha (se egen artikkel) som trenger norske faddere. Vi gleder oss til å treffe deg under Skjærgårdssang. Her deltar blant andre Oslo Gospel Choir, Frydis Grorud, High Road fra USA, Garness og tidligere biskop Per Arne Dahl.

Etiopiabesøk i høst
Første uka i oktober er det planlagt Etiopia-besøk i Norge. Da kommer fire av lederne i prosjektet på en ukes turne, der de gjerne vil møte norske støttespillere. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette så snart  i får endelig bekreftelse på besøket.