Skjærgårdssang og bondegårds-konsert

Gatefolket stiller med egen stand under Skjærgårdssang i Langesund 12.-14. august.  Vi vil også bidra under en «bondegårdskonsert» i Tune utenfor Sarpsborg 18.august.

Her vil vi informerer om arbeidet, viser videoer og bilder fra prosjektene og tilby fadderordningen. For kun 1.500 kroner året kan du sikre et barn skolegang, helsestell og et måltid mat hver dag. Nå er det førskolebarn i Chencha (se egen artikkel) som trenger norske faddere. Vi gleder oss til å treffe deg under Skjærgårdssang. Her deltar blant andre Oslo Gospel Choir, Frydis Grorud, High Road fra USA, Garness og tidligere biskop Per Arne Dahl.

Konsert i Sarpsborg
De fire jentene i High Road blir et nytt og spennende bekjentskap for Skjærgårdssangpublikummet.  I uka etter Skjærgårdssang i Langesund kommer de fire jentene til Sanderød gård i Trøsken i Sarpsborg. Derfor er det mulig å bli med på en unik opplevelse i et vakkert landskap 18.august kl. 18.30. På denne gården bor Tore og Sidsel Bjørnstad, som i samarbeid med den lokale menigheten inviterer til konsert.
Sidsel er nå nestleder i Gatefolket og Tore har tidligere vært styremedlem. De er begge aktive støttespillere også for arrangørene av Skjærgårdssang. I forbindelse med konserten vil flere representanter fra Gatefolket stille opp for å selge kaffe, kaker og vafler til inntekt for vårt prosjekt i Etiopia.
Så langt vi vet har jentegruppa bare vært i Norge en gang tidligere på et kort besøk.
Både under Skjærgårdssang g på Sanderød gård vil du få høre country, bluegrass og gospel sammen med flotte harmonier.
Se også her https://sgsang.no/artister?aid=72LkkWm4k502Rxy1dTHx

Etiopiabesøk i høst
Første uka i oktober, 4.-9. oktober er det planlagt Etiopia-besøk i Norge. Da kommer fire av lederne i prosjektet på en ukes turne, der de vil møte norske støttespillere. Foreløpig er det planlagt samlinger i Moss Frikirke, på Fredheim i Svinndal, Fornebulandet menighet, Fornebu Gjenbruk og på Skreia. Mer informasjon kommer om dette besøket.