Sanger for livet i Bærum Frikirke – fra gatebarn til skolebarn

Gatefolket inviterer til konserten «Sanger for livet – fra gatebarn til skolebarn» med Solveig Leithaug, Biniam Badassa Sima fra Etiopia og fiolinisten Rebecca Nøstrud Isaksen  i Bærum Frikirke tirsdag 19.september kl. 19.00. Overskuddet fra konserten går til arbeidet blant gatebarn i Etiopia. Konserten arrangeres i samarbeid med Fornebu Gjenbruk, Bærum Frikirke og Stefanusalliansen. Billetter kan kjøpes her: https://gatefolket.ticketco.events/no/nb/e/sanger_for_livet

Ledige billetter kan kjøpes ved inngangen.

I tillegg til de tre artistene blir det også korte appeller fra styreleder i Gatefolket, Odd Borgestrand og generalsekretær i Stefanusalliansen Ed Brown.

Solveig Leithaug sanger og låtskriver
Solveig skriver sanger som blander skjønnhet med urokkelig ærlighet. Hun gir stemme til de marginaliserte og trøst for de sårede, og adresserer verdens mest presserende problemer med et håpefullt perspektiv. Hennes karakteristiske vokal – både mild og kraftig – og mestring på gitar gir et friskt perspektiv til komplekse temaer.
Solveig var en av deltakerne i TV-suksessen på NRK, «Alle tiders sanger» med Egil Svartdal som programleder.  I sommer og høst turnerer hun i Norden med en rekke konserter, og vi er glad for å ha henne som gjesteartist der hun ønsker å bidra til Gatefolkets visjon: «Fra gatebarn til skolebarn».
I Bærum Frikirke tirsdag 19. september vil hun synge alt fra kjente salmer til sine nyeste låter.

Biniam Badassa Sima
Denne kvelden vil du også møte etioperen Biniam Badassa Sima. Han er vokst opp i Addis Abeba, men bor nå i Norge. Han er for tiden menighetspedagog i Heggedal menighet i Asker og har et nært forhold til Gatefolket og vår samarbeidsorganisasjon Bright Star i Etiopia.
Vi satser på at Solveig og Biniam finner hverandre musikalsk og øver inn et par duetter for anledningen.

 

 

Gjesteartist
Med som gjesteartist vil vi også møte fiolinisten Rebecca Nøstrud Isaksen fra Larvik. Hun går andre året på Musikkhøgskolen i Oslo, der hun er på god vei mot en bachelor i fiolin. Flere vil sikkert huske henne blant annet fra Skjærgårdssang i Langesund i fjor, der ho fasinerte og imponerte oss alle med sin store musikalitet og ferdigheter.  Solveig Leithaug sier selv at Rebecca sitt bidrag vil gi konserten i Bærum Frikirke et musikalsk løft.

Fiolinisten Rebecca Nøstrud Isaksen fra Larvik blir med som gjesteartist under konserten i Bærum Frikirke.

Arrangører og støttespillere:
Gatefolket er en norsk støttegruppe for de etiopiske organisasjonene Bright Star og Win Souls for God i Etiopia. De har fokus på å løfte barn og unge ut fra gatene til et verdig liv.  Prosjektet har sitt utspring i den evangeliske Mekane Yesu-kirken i Etiopia, og er også en frukt av norsk og svensk misjon i Etiopia.

Gatefolket er glad for å ha med Bærum Frikirke, Fornebu Gjenbruk og Stefanusalliansen som støttespillere for dette arrangementet. Under konserten vil det bli et par korte innslag om Gatefolkets arbeid i Etiopia og Stefanusalliansens kamp for trosfrihet og kristnes rett til å leve ut og dele sin tro i land der trosfriheten er begrenset.   Entre: kr 200,- + avgift. Billetter kjøpes via TicketCo og ved inngangen.