Blomstersalg for fadderbarn og gatebarn

God oppslutning om julebutikken til Kjærnsrød Gartneri i Svinndal også i år. Vi i Gatefolket takker for den fantastiske støtten eierne av dette gartneriet bidrar med hvert år.

Gartneriet har 10 fadderbarn i Adis Abeba, og får dessuten sin del av overskuddet fra blomstersalget denne ene ettermiddagen før jul.
For 16. året går deler av overskuddet til GATEFOLKET. skriver Anne Kari Moslått på gartneriets egen facebook-side:
Dette er et flott og viktig arbeid for gatebarn i Addis Abeba. Vi på Kjærnsrød har selv 10 fadderbarn gjennom organisasjonen. Ved å støtte julebutikken, er du med på å gi en bedre hverdag for de som virkelig trenger det

Karen-Helene har drevet egen butikk i julebutikken siden hun var 5 år.

Egen julebutikk
I tillegg til salg av juleblomster og grupper bidro har også datter Karen-Helene bidratt på en fantastisk måte. Hun har hatt sin egen butikk i butikken siden hun var 5 år. Da Svinndal Skole hadde skoleløp for Gatefolket, fikk hun ikke vært på skolen. Sammen laget vi da et løp inne i det lengste veksthuset vårt, og hun skaffet sponsorer. Hun løp inn 4000 kr til Gatefolket den dagen. Vi hadde god oppslutning i butikken i går, og i tillegg til fadderbarna våre, får Gatefolket en julegave fra oss på 20.000kr. Håper det kommer godt med, skriver Anne-Kari Moslått

Sponser flyselskap
Gartneriet støtter også organisasjonen MAF. MAF kaller seg verdens mest uvanlige flyselskap, Med 135 fly i 25 land, flyr de bl.a. leger og katastrofehjelp inn i områder i Afrika hvor det ikke finnes veier. I disse dager, flys det ut vaksiner mot Covid-19. Gjennom sitt arbeid, redder MAF utrolig mange menneskeliv. MAF jobber med alle bistandsorganisasjoner. Les gjerne mer om MAF på MAF.no.