Vinn reise til Etiopia, kjøp gatebarn-lodd

Oppdatert 30.07.12: Mange har kjøpt lodd for å bidra til sluttfinansieringen av ny skole i Addis Abeba. Nå er det bare tre uker igjen til vi trekker og vi har fortsatt en del lodd igjen! Det blir trekning 19.august, og hovedpremien er reise til Etiopia 26.oktober til 8.november. Da får du bli med på innvielse av den nye skolen og 15 års jubileum for Win Souls for God/Hope for Children i Etiopia.  

Lodder a kr 25,- kan bestilles på epost: post@gatefolket.no
Skriv antall lodd, ditt navn, adresse og telefonnummer, så legger vi ved en giro sammen med loddene.
Portofritt ved kjøp av minst 4 lodd. Det er 30 lodd i hver bok, og vi er glad om du vil hjelpe oss å selge der du bor. Loddbøker betales etterskuddsvis.Hovedpremien er to ukers reise til Etiopia i forbindelse med høstens jubileumstur. Verdien på gevinsten er 10.000 kroner. Vi har også reisegavekort fra SI-Reiser til 5.000 kroner og tre gavekort på to dagers Cruise Oslo Kiel  for to personer med Color Magic eller Color Fantasy.

Hvorfor loddsalg?
Den nye skolen som skal innvies i oktober blir dyrere enn først beregnet. Inflasjonen siden planleggingen av skolen startet i 2009 har vært på hele 40 prosent.  Prisstigning på byggematerialer har også vært langt større enn forventet.

Prisen på en sekk sement er på ett år steget med 100 prosent fra 83 kroner til 165 kroner.  Økte lønnskostnader kommer på toppen av det hele, og ekstra grunnarbeider har påført prosjektet store uventede kostnader.
En skole vi hadde håpet å realisere for 3 millioner kroner vil koste drøyt 4,5 millioner kroner før den står ferdig.

WSG Norge har bevilget nærmere 700.000 kroner til skolen, og kassa vår er nå nærmest tom.
Vi håper du vil være med å realisere dette viktige skoleprosjektet sammen med oss, og en av dere kan også være med på åpningen av skolen i slutten av oktober, dersom dere kjøper lodd!!