Samlet til inspirasjon for byggearbeiderne

Samtlige hovedledere i Win Souls for God deltok i dag  02.08.12 i en seremoni ved den nye Entoto Freedom School, som skal innvies 29.oktober.

De 10 hovedlederne kom til byggeplassen for å inspirere byggearbeiderne til fortsatt god innsats. Dette gjorde de ved å takke for hver enkelt arbeiders innsats og ved å holde en bønnestund for prosjektet inne på selve byggeprosjektet.

Det er ingen tvil om at dette byggeprosjektet er en stor utfordring for hele organisasjonen. Hovedleder for WSG, Gizachew Ayka, er oppriktig bekymret både for framdrift og den økonomiske situasjonen.

 

-Vi opplever tøffe dager nå, men vi ber til Gud om at vi må lykkes også med dette prosjektet,  sier han til Gateposten.

-Vi vil takke våre støtespillere i Norge, Sverige og Tyskland som tar del i vår visjon om å gi barn i Addis Abeba muligheten til et verdig liv gjennom utdanning, sier han videre.

Skolen vil neppe bli helt ferdig til den fastsatte datoen for innvielse, der også 31 norske WSG-supportere skal delta. På grunn av inflasjon og en del uforutsette kostnader sliter Win Souls for God med sluttfinansieringen. WSG Norge har gitt et ekstra tilskudd på 200.000 kroner utover den halve millionen vi lovet å bidra med.

 

Kjøp lodd

Vi har gitt dette ekstrabidraget i håp om at skolen kan realiseres etter de opprinnelige planene, sier WSG-Norge leder Odd Borgestrand. Han håper derfor mange vil bidra med å kjøpe lodd i det pågående loddsalget. Hvert lodd koster 25 kroner, og dersom 100 personer kunne hjelpe oss med å selge ei bok hver (30 lodd/750 kroner) ville vi være i havn med dette, sier han.

Send en epost til post@gatefolket.no og vi sender med glede lodd sammen med en innbetalingsgiro, sier han.

Bildeserien er fra dagens samling.