Sterk dansk dokumentar fra Addis

27.03.10 Danskene Poul Madsen og kollegaen Brent Foster har vært i Addis Abeba for å fotografere gatebarnarbeidet for Win Souls for God/Hope For Children. Vår danske samarbeidsorganisasjon Africa InTouch har stått for gjennomføringen, med støtte fra WSG-Norge.

 

-Det er svært vanskeloig å intervjue en hjemløs, forteller fotojournalisten  Poul Madsen. Sammen med Brent Foster har han spesialisert seg på det som han kaller web-dokumentar. Ved å klikke på linken på forsiden kan du se dokkumentaren. Den danske versjonen er lett å forstå og derfor har WSG Norge valgt ikke å bruke penger på en norsk oversettelse.

 

Oppfølger av bok

Denne dokumentaren er en naturlig oppfølger av boka ”Gatefolket” som WSG-Norge ga ut for fem år siden, og som er distribuert i Norge, Sverige, Danmark og Etiopia i flere opplag. Nå er det web-dokumentaren som blir vår måte å fortelle om arbeidet på, og vi kan love at det ligger mange måneders arbeid bak denne dokumentaren.

Vi kan registrere at arbeidet blant gatefolket i Etiopia ikke har vært forgjeves, sier Brent Foster. Vi møtte mennesker som hadde sterke historier å fortelle, og om hva WSG og Hope for Children har betydd i deres liv.

Fra vedsanking på Entotofjellet.