Nå kan du bli med til Etiopia

11.05.12: (Oppdatert) Gatebarn-lederne i Win Souls for God i Etiopia har nå gitt melding om at det blir innvielse av Entoto Freedom School og 15- års jubileum for WSG den siste uka i oktober 2012.
WSG-Norge har fått flere henvendelser om når vi skal arrangere en gruppereise til Etiopia, og flere har allerede gitt melding om at de gjerne vil være med på jubileet og innvielsen av skolen.

Jubileumsreise
Pr. dato er 33 personer forhåndspåmeldt til jubileumsreisen som WSG-Norge arrangerer i månedsskiftet oktober/november. Deltakerne kan velge mellom to turer:

Tur 1: 
Jubileumstur til Addis Abeba fredag 26.oktober til søndag 4.november med en foreløpig pris på kr 8.800,- for reise og opphold. Pris beregnet fra Gardermoen.

Tur 2

inkluderer også en rundreise i Sør-Etiopia, med varighet fra fredag 26.oktober til torsdag 8.november. Denne turen har en foreløpig pris på 9.900 kroner for reise og opphold. Pris beregnet fra Gardermoen.

Mer informasjon kommer. Kan du tenke deg å bli med kan du sende en epost til ihovlan@online.no ellerpost@gatefolket.no

Reisene er i utgangspunktet åpen for alle interesserte. Normalt god helsetilstand er en forutsetning for å delta. Addis Abeba ligger på 2.500 meters høyde og en av utfluktene går til drøyt 3000 meters høyde.  Temperaturen på denne tiden av året er som en god norsk sommer. Vi er fortsatt i planleggingsfasen når det gjelder forhåndsbestilling av flybilletter, overnatting og transport i Etiopia.

Styremedlemmer i WSG-Norge blir med som reiseledere.