Mye sang og musikk i høst

Tirsdag 19.september kl.19.00 inviterer Gatefolket i samarbeid med Bærum Frikirke, Fornebu Gjenbruk og Stefanusalliansen til gatebarn-konsert i Bærum Frikirke på Stabekk.

Sangeren og låtskriveren Solveig Leithaug er kjent fra en rekke turneèr og TV-opptredener i Norge, og vi gleder oss til en kveld med henne. I tillegg deltar etiopieren Biniam Badassa, som har en fantastisk stemme. (bildet over)
En av Solveig Leithaug sine mest kjente sanger er «Eg ber for Norge». Her synger hun blant annet:

Kjære Jesus la det skina over NorgeLa lys frå himmelen koma nedEg ber for NorgeKjære Jesus la det skina over NorgeLys frå himmelenNådesol som smeltar hjerter
Så me kjenner kven Du er.

Billetter vil bli lagt ut på TicketCo. Mer informasjon kommer i neste nyhetsbrev.

Country-fest i Sarpsborg

På gården til nestleder i Gatefolket, Sidsel Bjørnstad, blir det igjen countryfest etter fjorårets suksess. Sanderød gård ligger i Trøsken i Sarpsborg kommune, og konserten arrangeres 17.august kl. 18.30. Arrangør er Den norske kirke i Sarpsborg. Gatefolket stiller med salg av kaffe og kaker til inntekt for gatebarnprosjektet. Årets artister kommer fra USA, og kaller seg The Browns. De synger sørstats-gospel, country og irsk folkemusikk. De deltar også under årets Skjærgårdssang i Langesund.

Scann koden og les mer om arrangementet. Her kan dere også
kjøpe billetter.