Møt gategutten som ble sivilingeniør

Tirsdag 16.juni kl.19.00 er du hjertelig velkommen til Etiopiatreff på Fredheim i Svinndal (Østfold). Vi får besøk av den tidligere gategutten Goitom Gebreselasse og leder for gatebarnprosjektet vårt i Etiopia, Gizachew Ayka. Denne gang blir det et kort privat besøk i Østfold og Oslo, men vi må benytte anledningen til at så mange som mulig kan møte disse to flotte etioperne.

 

Dette blir en uformell samling, der vi viser en video om arbeidet vårt i Etiopia. Gizachew og Goitom bidrar med informasjon om arbeidet, og vi får høre den utrolige historien om Goitom. Han er et levende bevis på at det nytter å arbeide med gatebarn. De kan virkelig få muligheten til å utnytte sine evner og realisere sine drømmer. Vi har mange eksempler på dette. Goitom er et av eksemplene, og vi er glad for å ha ham på besøk denne tirsdagskvelden.

Hjelp oss å gjøre arrangementet kjent blant dine venner, og velkommen til Fredheim i Svinndal denne tirsdagskvelden. Det blir enkel servering. Vi vil også informere om Etiopia-turen som Gatefolket har planlagt i september/oktober. Det er fortsatt noen få ledige plasser igjen her. Frist for påmelding er 1.juli. Denne dagen må vi også ha et depositum på 1.000 kroner. Mer info om turen kan du lese her på våre nettsider eller laste ned Gateposten på nettet her.