Jubileumskonsert med Arnold Børud

Bildet: Gatefolket blir med som medarrangør når Arnold Børud med familie markerer 70 års feiring for Børud og 20 års feiring for Gatefolket. Lokale representanter i Sarpsborg fra venstre Tore Bjørnstad, Joar Kristiansen, Sidsel Bjørnstad og Hanne Bjørnstad.

(April 2017)  28.oktober blir det stor konsert i Sarpsborg Scene. Joar Kristiansen har invitert hele familien Børud til å holde jubileumskonsert i anledning Arnold Børuds 70 års dag.
Arnold Børud er en bauta innenfor kristen musikk i Norge. 28. oktober fyller han 70 år, og tar med seg hele sin musikalske familie til jubileumskonsert på Sarpsborg scene!

Arnold Børud ble hedret med Kongens Fortjenstmedalje på 60 års dagen. 70 årsdagen feirer han sammen med Gatefolket i Sarpsborg Scene 28.oktober.

Arnold Børud ble hedret med Kongens Fortjenstmedalje på 60 års dagen. 70 årsdagen feirer han sammen med Gatefolket i Sarpsborg Scene 28.oktober.

Børudgjengen har vokst til å bli Børudklanen, og teller nå 13 familiemedlemmer. Arnold Børud står i spissen for alle sammen under jubileumskonserten. Sanger fra samtlige i Børudklanen blir framført i løpet av kvelden.
Alle Børud-ene bor hele helga på Norges morsomste hotell, Quality på Grålum i Sarpsborg. Alle er velkommen til å benytte seg av et knalltilbud på hotellet fra fredag til søndag. Oppgi passordet «Børud» ved bestilling for å utløse tilbudet.

Hotellet ligger rett ved E6 i Sarpsborg, og er lett tilgjengelig med både bil og buss. Fra hotellet er det fem minutters kjøretur til Sarpsborg sentrum og Sarpsborg scene.
Gatefolket er med som medarrangør fordi Joar Kristensen ønsker at overskuddet av denne konserten skal gå til en ideell organisasjon.
-Da var ikke valget vanskelig. Det måtte bli Gatefolket, sier han.

Hele «Børud-klanen» vil altså delta under denne konserten, som vi vil omtale mer utfyllende i neste utgave av Gateposten, som kommer i juni. Men gå gjerne inn på Sarpsborg Scene og bestill billetter allerede i dag. Se her: http://sarpsborgscene.no/arnold70/