Her kan du se «Akkurat nå» om Gatefolkets prosjekter

Gikk du glipp av TV-programmet om Gatefolkets engasjement i Etiopia? Programmet på drøyt 50 minutter ble sendt her:  https://tv.bedehuskanalen.no/videos/akkurat-na-023-odd-borgestrand Ved å klikke på linken kan du se programmet når det passer deg.

Programmet heter «Akkurat nå», der en dyktig programleder Johnn Hardang samtaler med styreleder i Gatefolket, Odd Borgestrand.
Programmet ble sendt på Bedehuskanalen TV12. Dette er en kanal som blant ønsker å være en aktiv støttespiller for misjonsprosjekter i utlandet, støtte humanitært arbeid internasjonalt,
og ha et særlig fokus på å hjelpe fattige.   Kanalen kan du se ved å gå inn på denne internett-adressen: https://www.bedehuskanalen.no/

Programmet om Gatefolket finner du under vignetten «Akkurat nå», eller ved å klikke deg inn på linken som du finner øverst i denne artikkelen.
Her vil du finne en rekke programmer som du kan se på din PC, mobil eller nettbrett. Programmet sendes også tirdag 24. januar kl.18.15 og lørdag 28. januar kl. 09.00 på formiddagen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Programleder Johnn Hardang med Odd Borgestrand i studio under programmet «Akkurat nå».

Fokus på skolebarn
I programmet forteller styreleder i Gatefolket, Odd Borgestrand, om sitt første møte med de etiopiske ungdommene som startet gatebarnprosjektet for 25 år siden. Her blir det reportasjeinnslag med spesielt fokus på skolearbeidet, der Gatefolkets visjon er «Skolebarn i stedet for gatebarn».  Borgestrand benyttet videokameraet flittig under besøket som deler av styret i Gatefolket gjennomførte i begynnelsen av november i fjor. Dermed er det oppdaterte videoer som presenteres for første gang.
Vi håper du har anledning til å bli inspirert over resultatet av prosjektarbeidet så langt! Her blir det et nært møte med både barn og ledere i de ulike prosjektene i Addis Abeba.

Invitert tilbake
Ansvarlig redaktør i Bedehuskanalen, Johnn Hardang har invitert oss i Gatefolket til å bidra i ytterligere ett program for å vise mer av de ulike prosjektene vi står i. Det setter vi selvsagt stor pris på, sier Borgestrand. Han er også dypt takknemlig for gaven på 100.000 kroner som kanalen valgte å offentliggjøre på slutten av programmet. I tillegg ble Gatefolkets VIPPS-nummer lagt ut for de som ønsker å støtte vårt arbeid.
I neste program blir det et større innslag fra den Sør-Etiopiske byen Chencha, der vi i fjor høst tok ansvar for 42 barn i en ny barnehage og skole. Her lønner vi også en av lærerne i tillegg til en sykepleier ved den nye klinikken som ligger på nabo-tomta.

Vil du støtte arbeidet?
I programmet ble det opplyst at norske faddere betaler for nærmere 600 skolebarn i Etiopia. Nå ved årsskiftet har vi 20 barn som står uten fadder. For 1.500 kroner i året kan du sikre et barn skolegang, som legger grunnlaget for et verdig liv for dette barnet. Ta gjerne kontakt med vår fadderansvarlig Gunnar Alvin om du ønsker å ta ansvar for et barn.

Send da en epost til fadder@gatefolket.no og oppgi navn og adresse. Du kan lese mer om fadderordningen her: https://gatefolket.no/bli-fadder/

Ønsker du å bidra med en engangs-gave kan du også benytte VIPPS 16442 (Gatefolket Norge) eller kontonummer 1080.21.24444. Husk at gaver til Gatefolket også gir rett til inntektsfradrag.
For å innberette ditt bidrag til skattemyndighetene, trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer). Dersom giveren er en bedrift, trenger vi organisasjonsnummeret.

Ta gjerne kontakt på post@gatefolket.no eller kontakt vår kasserer Arne Brokhaug på tlf 906 91715 for å oppgi dette. Vi tar vare på opplysningene på en trygg måte, så du trenger bare oppgi det en gang. Vi er svært glad for alle som støtter oss med enkeltgaver eller som vil bli fast giver, der du selv bestemmer hvilket beløp du ønsker å bidra med gjennom en fast overføring.