Her har du Gateposten igjen

Gateposten er igjen ute hos våre faddere og andre støttespillere. Som vanlig er det fire sider med siste nytt fra vårt prosjekt i Addis Abeba.

Vi bringer denne gang et større intervju med ildsjelen bak «Jentene på Kyststien», Kristin Hammer Anvik, daglig leder og en noe utradisjonell «bondekone» på Anvik Gård utenfor Stavern.

-For oss kjennes det riktig å støtte Gatefolket fordi det er en liten organisasjon der pengene «ikke forsvinner». Vi har hatt samarbeid med en større organisasjon tidligere og de kunne ikke fortelle oss hvor vårt bidrag «ble av». Vi ønsker å gi alle «Jentene på Kyststien» trygghet for at pengene kommer fram og vi håper at vi etterhvert kan skaffe flere faddere, sier Kristin blant annet.

Faddere fra Tromsø

I Gateposten møter du også familien Aglen fra Tromsø. De er en av våre fadderfamilier. I fjor høst var de i Etiopia og hentet sitt etterlengtede adoptivbarn Noah (2). Dermed består familien av mamma Ann-Monica, pappa Oddvar, lillebror Noah og de tre norskfødte storebrødrene Benjamin, Isak og Eskil. I Addis Abeba har de tatt ansvar for fadderbarnet Dibora siden 2012.

-Da vi var i Addis på adopsjonsreise hadde vi veldig lyst å møte vårt fadderbarn Dibora, som nå er blitt 8 år. Heldigvis lot det seg ordne, og vi fikk komme til Entotoskolen en ettermiddag. Der ventet Dibora på oss, sammen med pappaen sin, forteller Ann-Monica.  Les mer om dette i Gateposten.

 

Bli med til Etiopia

Vi gir deg også et detaljert program for den store Etiopiaturen som vi arrangerer i september. Det er i skrivende stund fortsatt noen ledige plasser, men her gjelder først til mølla. Alt om turen kan du lese på side 3 i denne utgaven av Gateposten.

På siste side omtaler vi separasjonen mellom de organisasjonene som Gatefolket har samarbeidet med siden starten. Det har vært en smertefull prosess for oss som står i dette arbeidet til daglig, men vi er glad for at arbeidet blant skolebarn og gatebarn i svært liten grad er blitt berørt i denne vanskelige perioden.

Dersom du ikke har fått bladet i posten kan du laste ned vårt kontaktorgan her:_Gateposten juni 2015