Gateposten er igjen på vei

10.06.14: Juni-utgaven av Gatefolkets kontakt-organ «Gateposten» er nå på vei ut til alle våre registrerte givere og faddere. Her er det fire sider med oppdatert informasjon om arbeidet vårt og om besøket som vi hadde fra Etiopia i forbindelse med den store nasjonaldagsfeiringen.

 

Vi har viet Etiopiabesøket av gatebarnlederne Gizachew Ayka og kona Hawi en del plass i denne utgaven. Det er viktig for oss å få jevnlige besøk, og våre gjester ga også uttrykk for at det betyr enormt mye for dem å møte sine nye og «gamle» venner i Norge. Disse møtene er en uhyre viktig vitamin-innsprøytning i en tøff hverdag i arbeid blant gatebarn, unge kriminelle og prostituerte i et av verdens fattigste land. Midt i elendighet og fattigdom ser vi resultater, og vi gleder oss over det vi har oppnådd i vårt arbeid gjennom 17 år, forteller en oppglødd Gizachew Ayka. Han og kona Hawi takker for de mange og sterke opplevelsene de fikk i Norge, og håper på snarlig gjensyn med støttespillere.

Mer om besøket kan du lese i Gateposten, som vi også har lagt inn elektronisk her på nettsidene våre.

 

Den store nyheten

ellers er at våre faddere og andre givere endelig kan få skattefradrag for gaver til Gatefolket. Etter flere års arbeid har Skatteetaten nå godkjent vår støtteforening som en nasjonal forening som oppfyller alle krav til skattefradag. Alle som bidrar med et beløp på mellom 500 kroner og opp til 16.800 kroner vil nå få fradrag på sin selvangivelse fra og med inneværende år.

Det er viktig at givere og faddere som ønsker skattefradrag må sende oss sitt navn, fødsels- og personnummer (11 siffer) og postadresse. Dette kan du også lese om i denne utgaven av Gateposten.

 

Betal for ditt fadderbarn

Alle som har fadderbarn i Etiopia har fått med en giro for innbetaling av skolepenger for kommende skoleår. Vi håper alle er flinke å betale inn dette før sommerferien, slik at vi slipper å sende ut mange påminnelser. Vi vil så gjerne bruke pengene i Etiopia framfor frimerker til postverket..

Les Gateposten her:

GATEPOSTEN juni 2014