Blomster for tusener til Gatefolket

Folk kom fra fjern og nær da Kjærnsrød Gartneri i Svinndal gjennom sosiale medier inviterte til «restesalg» av juleblomster onsdag ettermiddag og kveld.

Bildet: Daglig leder Anne Kari Moslått hadde jevn tilstrømning av kunder hele ettermiddagen og kvelden til Kjærnsrød Gartneri. Her sammen med kundene Elin Bjerketvedt og Tone Lier.

Sent onsdag kveld fikk  vi melding om at kjøpelysten blant kundene var rekordstor, og dermed vil daglig leder i Kjærnsrød Gartneri, Anne Kari Moslått,  overføre 30.000 kroner til Gatefolkets konto i julegave.

Gartneriet har gjennom flere år kjørt denne «juleaksjonen» til inntekt for gatebarnprosjektet i Etiopia, og tilskuddet til vårt arbeid har økt år for år. I år ble det et fantastisk resultat og selvsagt ny rekord.

2018 blir et krevende år i prosjektet på grunn av inflasjon og sterk prisstigning på varer og tjenester i Etiopia. Vi er privilegert som har mange som vil være med oss i arbeidet. Vi har fått mange gode gaver til prosjektet i forbindelse med vårt julebrev. Gavene fra dere er et viktig bidrag til at vi kan opprettholde aktiviteten.

Styret i Gatefolket og våre partnere i Etiopia sier jeg hjertelig takk, og lover å forvalte midlene på en ansvarsfull og god måte. Vi ønsker alle våre støttespillere rundt om i landet en riktig god jul og et godt nytt år!

Karen Helene og Nathalie drev sin egen lille butikk i gartneriet under blomstersalget til inntekt for Gatefolket.