Vil du ta ansvar for et barn?

-Hva skal vi finne på å gi i gave til hverandre, vi som har alt? Vi vet at mange familier sliter med å gi hverandre en meningsfull gave, og derfor oppfordrer vi spesielt barnefamilier til å gå sammen om å ta ansvaret for å gi et barn i Etiopias hovedstad Addis Abeba muligheten til å gå på skole.

For 4 kroner dagen kan en norsk familie sikre skolegang til et barn. Fortsatt er det mange som barn som ikke har mulighet for skolegang.
Derfor er fadderprogrammet vår viktigste prioritet. Nærmere 600 barn får realisert sin drøm om skolegang takket være norske faddere i Gatefolket. Nå trenger vi faddere til 25 barn. Kan du eller din famlie ta ansvar for ett eller flere av disse barna. Kanskje er du med i et lag eller en forening, en menighet, en barnehage, en skole eller en bedrift som vil bli med oss.

For 1.500 kroner året
kan du hjelpe et barn til et verdig liv. For dette beløpet betaler du for skoleuniform, undervisning, et måltid mat om dagen, helsetilsyn for barnet og barnets familie og annen sosial omsorg.
Det er enkelt å bli fadder hos oss. Vi trenger ditt navn, postadresse og epost:
Oppgi antall barn du ønsker å støtte. Dette sender du enten til fadder@gatefolket.no eller brev/kort til Gatefolket, Gullfunnet 13, 1570 Dilling. Vi sender faktura sammen med fadderplakat der du får informasjon om ditt personlige fadderbarn. Som ny fadder betaler du i første omgang 650,- kroner for perioden fram til sommerferien, og i juni kommer en ny faktura for neste hele skoleår.