Vi takker for drøyt 200.000 i julegaver

Det er med stor ydmykhet vi takker for en flott julegave til gatebarn-arbeidet i Etiopia. Totalt er det kommet inn drøyt 200.000 kroner på giroen som vi sendte ut sammen med Gateposten i slutten av november.

Bildet: I dag feirer barn og voksne fra gata jul i Addis Abeba. WSG fikk besøk av nærmere 1000 av gatefolket under dagens feiring (4.januar) 

Det er mange som har avsett noen hundrelapper eller tusenlapper, og vi er like takknemlig om gaven var på 100 kroner eller helt opp til 50.000 kroner som vi fikk fra en av våre trofaste støttespillere.  Julefeiringen i Etiopia forberedes i disse dager. På mandag 4.januar samles omlag 1000 gatebarn til den tradisjonelle julefeiringen, og på tirsdag er det alle skolebarna som samles til julefeiring i kirke og skole.

Styret i Gatefolket har vedtatt et budsjett for 2016 på 828.000 kroner. Halvparten av dette får vi inn gjennom fadderordningen og den andre halvparten håper vi å få inn gjennom gaver, salg av artikler, kollekter i kirker og forsamlinger og andre inntektsbringende tiltak.

På vegne av styret i Gatefolket og våre partnere i Etiopia sier vi hjertelig takk, og vi lover å forvalte midlene på en ansvarsfull og god måte.