Velkommen til Etiopia-treff i Moss, Larvik og Fornebu

I forbindelse med Etiopia-besøket under Partners Meeting legger vi opp til Etiopia-treff fire steder i perioden 30.september til 4.oktober. Sett av datoene og møt oss der det passer best for deg!

Bildet: Her er våre Etiopiske gjester, som du også kan møte på de ulike arrangementene våre: Fra venstre: Kedir Hussen Mussa, Ealed Admasu Bayu, Betehelem Mekonen Asefa og Gizachew Ayka.

Vi starter med et eget, lukket, arrangement mandag 30.september for et femtitalls mannfolk i den såkalte «Bålgjengen» i Sarpsborg. Denne gjengen har fulgt arbeidet over flere år.
Fire av lederne i WSG/Bright Star i Etiopia vil delta på samlingene i Sarpsborg, Moss, Larvik og Fornebu sammen med representanter for styret i Gatefolket.

Lederen for hele prosjektet, Gizachew Ayka, har med seg tre medarbeidere som ikke har vært i Norge tidligere.
Ealed Admasu Bayu er daglig leder ved Deborah-senteret, et hjem for jenter som vi har hentet ut fra prostitusjonsmiljøet i Addis Abeba. Ealed er som en mor for disse jentene, og kjenner godt til det tøffe miljøet på gata i Etiopias hovedstad.
Kedir Hussen Mussa er prosjektets økonomisjef. Han holder styr på alt som handler om interne og eksterne transaksjoner, Hans nærmeste assistent heter Betehelem Mekonen Asefa, og hun er også med i teamet som kommer til Norge. Alle fire er dessuten aktive medarbeidere ved vårt kontaktsenter midt i den travleste delen av Addis Abeba, som heter Georgis. Kontaktsenteret er vår port inn til hele prosjektet, og dette vil du få mer informasjon om dersom du kommer til et av våre møtesteder.

Under samlingene vil det bli hilsener fra våre etiopiske gjester. Vi vil vise video fra vårt fadderprogram, og det blir en kort andakt og sanginnslag fra Etiopia.  Alle er hjertelig velkommen til våre samlinger i Moss, Larvik og på Fornebu Gjenbruk.

Av hensyn til bevertningen setter vi stor pris på om du sender oss en epost eller SMS for samlingene i Moss og Larvik. Adressen vår er post@gatefolket, og SMS er 90620028 Odd Borgestrand (styreleder, Gatefolket eller Thor Edvard Mathisen for arrangementet i Larvik: SMS 906 77 393

HER ER VÅRT MØTEPROGRAM:

Vi håper at dere som bor i nærheten av et av disse arrangementsstedene får muligheten til å bli med oss på en inspirerende og hyggelig Etiopia-samling. Det betyr mye for våre etiopiske ledere å møte dere alle! Ta derfor med dere noen og kom på en av samlingene! Hjelp oss også å dele informasjonen om arrangementene!