Til Etiopia med varmt tøy igjen

Torsdag reiser tre av styremedlemmene i Gatefolket til Addis Abeba for å delta på årets kontaktmøte mellom samtlige partnere som støtter gatebarnprosjektet Win Souls for God og Hope for Childen i Etiopia.

 

Styreleder Odd Borgestrand og sekretær Henrik Solhaug skal representere Gatefolket under samlingen, mens styremedlem Georg Raddum er med som observatør. Facebook guppa Strikk for WSG, som Carina Pettersen fra Svinndal startet i fjor, er også representert med en koffert full av luer, skjerf, sokker og votter.

I dag kom Carina innom styrelederen for å overlevere 101 luer, 8 skjerf, 26 par sokker og 3 par votter som hennes venner i strikkegruppa har levert inn de siste ukene. I tillegg har Solveig Bakke, også hun fra Svinndal, levert 30 par sokker, som også har fått plass i kofferten.

-Varme klær er populært blant de mange i gatebarnprosjektet, og det er ansvarlig ved gjestehuset i Addis Abeba som stå for utdelingen til de som trenger det mest.

Ønsker du å bli med i strikkegruppa er det bare å gå inn på Facebook-siden  https://www.facebook.com/groups/strikkforWSG/

 

Tilbake fra Addis Abeba vil styremedlemmene i Gatefolket ta med seg flotte sjal som vi vel selge til inntekt for prosjektet. Så her er det bare å sende inn bestilling. Dette er flotte julepresanger som  vi med glede sender rundt til alle dere som gjerne vill gi en spesiell gave fra vevguttene våre i Addis Abeba.

 

Vi kommer tilbake med referat fra samlingen i Addis Abeba.