Seniorer synger for gatebarna

Bildet: Syver Kubberød i Seniorkvintetten overrakte i går de første eksemplarene av CDen som selges til inntekt for gatebarnprosjektet. Sekretær i Gatefolket, Henrik Solhaug, tar i mot med glede på vegne av gatebarna i Addis Abeba, og håper på godt salg. 

17.09.13: De kaller seg Seniorkvintetten og består av godt voksne menn fra ulike steder i Østfold. Når de nå gir ut sin første CD-innspilling håper kvintetten på et solid salg. Hele overskuddet skal nemlig gå til gatebarnarbeidet i Addis Abeba. Nå kan du kjøpe CD direkte fra oss. Se nederst i artikkelen.

-Vi har arbeidet med dette prosjektet i to år, og håper at de 12 sangene kan bli til velsignelse for de som lytter til sangene, for oss som fremfører dem og ikke minst for de som får hjelp gjennom gatebarnprosjektet i Etiopia, sier kvintettens leder, Syver Kubberød fra Rygge. For fire år siden var han selv i Etiopia og fikk se arbeidet på nært hold. Det gjorde et sterkt inntrykk. Også sangkollega Arnfinn Hovland fra Svinndal har besøkt Etiopia og prosjektet, og begge er ivrige ambassadører for Gatefolket her hjemme. De øvrige sangerne er Arne Solbrekke fra Fredrikstad og Egil Høston fra Moss. Organisten og musikeren Sindre Hovland har spilt piano og stått for produksjon, innspilling og lydbearbeiding.

Dobbelt glede

På coveret står det at ”delt glede er dobbelt glede. Derfor går inntektene fra salget til gatebarnprosjektet Gatefolket i Etiopia.” Kvintetten synger en del i kirker og bedehus rundt om i Østfold, men har også vært på andre kanter av landet. De har deltatt under Bedehussang i Grenseland og håper å nå ut til flere med sangene som nå presenteres.

Kvintetten har et varmt hjerte for de såkalte Gaither-sangene, og dette gjenspeiler seg også på CDen.

Ekstra stort for kvintetten er godkjennelsen av en ny norsk tekst på den kjente Finlandiahymnen av Sibelius. Syver Kubberød har skrevet teksten ”Jeg synge vil om Jesu store nåde”.   Teksten er godkjent av Gaithers eget forlag og av Sibelus sine etterkommere.  Ellers kan du blant annet høre sanger som Sittende ved Jesu føtter, Jesu navn er det største i verden, Loving God, You are my all in all, og Eg er fri”. Alle kostnader ved produksjonen er allerede dekket og det betyr at gatebarnprosjektet får hver eneste krone av de 150,- som er salgssummen.

Vi håper mange av dere ønsker å lytte til Seniorkvintetten og samtidig støtte vårt prosjekt.

Her kan du lytte til Finlandiahymnen av Sibelius med ny, norsk tekst av Syver Kubberød.

12 Tilgivelse (Finlandiahymnen)

Slik bestiller du CD:

Alternativ 1

Send kr 170,- (CD + porto) til vår konto 1080 21 24 444. Gatefolket, Gullfunnet 13, 1570 Dilling. Merk beløpet med Seniorkvintetten. Husk å oppgi ditt navn og postadresse. Vi sender CD til deg i posten i løpet av få dager. (Ved kjøp av to eller flere CDer sender vi portofritt.)

Alternativ 2

Send epost til : post@gatefolket.no . Oppgi navn og postadresse. Vi sender CD og faktura. (Ved kjøp av to eller flere CDer sender vi portofritt.)

 

Alternativ 3

Ring 906 20 028. Legg inn din bestilling på telefonsvareren dersom du ikke får svar. Husk tydelig navn og adresse. Vi sender CD og faktura. (Ved kjøp av to eller flere CDer sender vi portofritt.)