Ny Gatepost i nytt design

Desember-utgaven av vårt nyhetsbrev, Gateposten, er nå tilgjengelig. Som de fleste vil legge merke til har nyhetsbrevet fått nytt design. Dette takket være god hjelp av styremedlem Magnus Nesje Vatne.

Gateposten kan du laste ned  her: Gateposten desember 2023

Desemberutgaven inneholder som vanlig nyhetsoppdateringer fra arbeidet både i Etiopia og her hjemme i Norge. Legg også merke til invitasjonen til vårt årsmøte i 2024.   Dato for vårt årsmøte er 11. mars 2024, og denne gang samles vi på Kilenturen på Fornebu kl. 18.00. Dette er Fornebulandet menighet sitt forsamlingslokale. Her er det god plass til 50 personer.  Adressen er Kilenveien 55, 1366 Lysaker.  Alle faddere, sponsorer og støttespillere er hjertelig velkommen.

Papirutgave
I tillegg til digital utgave trykker vi også opp Gateposten i papirutgave. Denne blir sendt til våre kontakter som ikke har e-post adresse. I tillegg distribuerer vi bladet til skoler, menigheter, barnehager, foreninger og Fornebu Gjenbruk. Vi deler også ut bladet i forbindelse med ulike arrangementer.

Fyller du år?
Hvert år får vi gaver fra jubilanter som ønsker at bursdagsgaven skal gå til vårt arbeid. Dersom du går med slike planer sender vi med glede siste utgave av Gateposten i det antall du ønsker. Vi legger også ved flyere som informerer kort om alle våre prosjekter i Etiopia.

Takk for julegave
Siden de fleste av dere bruker enten nettbank eller VIPPS legger vi ikke ved noen giro denne gang, men vi takker hjertelig for en julegave til prosjektet vårt. Da kan dere benytte
girokonto nr 1080.21.24444 eller VIPPS  16422 Gatefolket Norge

Vi takker for alle bidrag som er kommet inn i år, og ønsker dere alle en riktig god adventstid og julefeiring!